1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Mina senaste och bästa växtvideos

Jag har varit extremt dålig på att lägga upp mina växtvideos här på bloggen. Men nu blir det ändring på det! Varje Måndag klockan 18:00 kommer det upp en ny växtvideo på min Youtube kanal. Och jag vågar nog påstå att jag har den största kanalen i Sverige som handlar om krukväxter. Mitt intresse har inte bara gett mig en massa fina växter att pyssla med om dagarna. De har också gett mig vänner för livet. Så här nere kommer några av mina senaste videos. Hoppas att ni gillar dom. Om inte annat så får ni se mer av min personlighet som inte riktigt kommer fram här på bloggen på samma sätt.

UNBOXING VIDEO | Är detta på riktigt?

I denna videon så packar jag upp mina nya växter tillsammans med er. Detta formatet kallar man unboxing video och mina följare älskar dessa! Främst för att det är otroligt spännande. Det är ändå levande växter som vi skickar och allt kan hända under transporten. Men sen tror jag också att mina reaktioner är priceless. Med andra ord så har jag inget poker face.

VÄXTUPPDATERING | VÅR 2022

Detta är utan tvekan den videon som alla längtar efter. Min växtuppdatering där jag går igenom ALLA mina växter. Vilket resulterar i att videon är 1,5 timma lång haha. Fyra gånger om året släpper jag en växtuppdatering. Vinter, vår, sommar och höst. Förr släppte jag en i slutet av varje månad men det tog alldeles för mycket tid. Nu hinner man se vad som händer med växterna under de olika årstiderna vilket jag tycker är roligare.

Drömväxten från Plantsomemore.se

Denna videon är så speciell för mig. Som ni kan se i min thumbnail så var det en väldigt emotional video men kanske inte av den anledningen som man kan tro. Utan tvekan en av mina favorit videos att se tillbaka på.

Klipper ner min stora Monstera Variegata för andra gången

Som rubriken lyder så klippte jag ner min stora Monstera Variegata för ett par veckor sedan. Jag var inte nöjd med hur den såg ut och bestämde mig för att det var dags för en makeover. Något som är väldigt vanligt när man håller på med växter. Alla sticklingarna blev sålda på endast 3 veckor men det var skönt för annars var risken att jag skulle behållit dom.

UNBOXING VIDEO | 10 dagar i en låda

Och den sista videon som jag tänkte dela med er är en till unboxing video där växterna fastnade hos posten över påskhelgen. Hur tror ni att ett par krukväxter ser ut när de skickats från Nederländerna och legat nerpackade i en låda i 10 dagar?

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.