3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Köp Calathea Flamestar hos Ellos


Inlägget är reklam för Ellos.se och innehåller annonslänkar

goeppertia flamestar krukväxter hos ellos

Jag försöker att inte blogga allt för mycket om mina växter då jag vet att majoriteten av er inte är speciellt intresserade. Men ni får stå ut med att det någon gång kommer ett blogginlägg om växter. Som jag har bloggat om tidigare så säljer Ellos nu krukväxter. Det som jag tycker är kul är att de har lyckats få tag på rätt ”ovanliga” växter.

Goeppertia Flamestar

Tidigare känd som Calathea Flamestar. Är en av mina absoluta favoriter här hemma och den kan ni nu köpa hos Ellos för ett väldigt bra pris. Jag längtar så mycket efter att få flytta så jag kan köpa ännu mer växter haha. Min dröm är att ha mer yta så att växterna kan bli en del av inredningen. Jag kan faktiskt erkänna att vår lilla 1:a känns trång med alla växterna. Man vet att man har många växter när man börjar ställa dom på golvet haha. Men de ger mig så enormt mycket glädje och jag har fått vänner som är 10 år yngre som äldre. Och det hade jag aldrig fått om det inte varit för vårt gemensamma intresse för växterna. Jag mår så himla mycket bättre psykiskt av att få pyssla med växterna.

Dela

8 Kommentarer

 1. 6 juli, 2020 / 12:00

  Jag har ju noll koll på växter men tycker det är roligt att läsa om när du skriver för det är så passionerat 😀 Lär mig alltid något nytt, som att man ens kan köpa växter online liksom, och som du har gjort när du köpt utomlands ifrån. Verkligen en helt annan men rolig värld 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2020 / 09:35

   Åh va glad jag blir av att läsa detta <3

 2. 6 juli, 2020 / 13:10

  Vilken otroligt härlig växt 🙂

 3. 6 juli, 2020 / 13:59

  vad roligt! denna var ju så vacker!

 4. 6 juli, 2020 / 20:10

  Men alltså så fin!! Blir alltid förvånad av alla dessa vackra växter som finns haha! Blir så taggad på att skaffa egna när jag flyttar hemifrån😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.