8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Julmarknad nu på Söndag

Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Detta kommer förmodligen bli den mysigaste arbetsdagen på hela året! Igår åkte vi till Uddevalla för att köpa in ris till mina kransar. Jag skrev tidigare om att jag var stressad inför marknaden men nu kan jag slappna av och njuta. Det som gör mig lite stressad nu är att det förmodligen kommer vara plusgrader och regn på Söndag. Jag hoppas verkligen att det inte stämmer. Hade varit så mysigt om det var snö på min första julmarknad. Och jag är rädd att regnet kommer skrämma bort många. Men vi tar en dag i taget och idag tänker jag njuta för idag ska jag binda kransar.

Fina Anita har beställt en julkrans av mig. Åh jag blev så otroligt glad när jag fick hennes mail! Jag kan väl inte påstå att jag och Anita känner varandra men vi har läst varandras bloggar i många år. Tycker hon är så otroligt gullig men också väldigt driven. En jätte fin person som jag gärna hade velat lära känna mer.
Julmarknad nu på Söndag
Julmarknad nu på Söndag

Julmarknad nu på Söndag

Så nu på Söndag ska jag göra min första julmarknad. Jag känner mig lite nervös då jag inte riktigt vet vad jag har att förvänta mig. Jag har själv aldrig varit på denna marknaden och nu när vädret kanske blir dåligt så är det risk för dålig försäljning. Men jag får helt enkelt hoppas att de som vill gå på marknaden inte skräms av dåligt väder om så blir fallet. Marknaden är på Friluftsfrämjandet i Öresjö och tiderna är 10-14. Jag hoppas verkligen att vi ses där! Jag kommer göra åtta julkransar som kommer vara till försäljning för 250 kronor. Om det går bra denna marknaden så kommer jag nog ta och ställa upp vid fler tillfällen. Ett bra sätt att sprida företaget på och få träffa fler potentiella kunder.

Så idag ska jag stå och binda julkransar hela dagen lång samtidigt som julfilmer spelas i bakgrunden. Så himla mysigt! I skrivandets stund så går The nutcracker and the four realms. Den finns på Disney+ och är så himla bra. Har ni inte sett den så måste ni se den.

14 Kommentarer

 1. Maria
  8 december, 2021 / 12:55

  Duktiga du! Hoppas du får en trevlig första upplevelse av marknaden och många nya kunder 🙏🌸

  • dixiwonderland
   Författare
   8 december, 2021 / 16:29

   Va fin du är 😀 Tack det hoppas jag också 😀

 2. 8 december, 2021 / 17:16

  Åh tack för filmtips! Den ska jag se på!

 3. 8 december, 2021 / 17:37

  Fina du, ser så fram emot min krans.
  Så imponerad över DITT driv!! 😀

  Hoppas på att julmarknaden blir toppen, Kramis!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 december, 2021 / 11:16

   Hoppas att den kommer fram idag 😀 Och tack <3

 4. 8 december, 2021 / 21:30

  såå mysigt att se film och pyssla samtidigt

 5. 9 december, 2021 / 20:09

  Julmarkander är ju det mysigaste som finns!

 6. 10 december, 2021 / 20:33

  lycka till på marknaden 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.