2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Jul / Nyårs sminkning | Caia Cosmetics & Carli Bybel

Jag frågade er på instastories om ni ville ha en tutorial på denna looken. Och majoriteten av er sa ja! Jag älskar verkligen hur fin denna sminkningen blir. Perfekt nu på Julafton. Och om ni gör den, snälla tagga mig i bilderna.
Idag publicerade jag en bonus video på min youtube kanal. Jag ville få upp denna sminkningen innan Julafton och tyckte att det passade bra idag. Så tråkigt bara att ljuset var så himla dåligt när jag spelade in. Det påverkar så enormt mycket när man spelar in. Men jag kan inte påverka det speciellt mycket så hoppas ni tycker den är bra ändå.

Just nu känns det lite knäppt att det går bättre för mina smink videos än mina vloggar. Det brukar alltid vara tvärtom annars.

När jag går tillbaka till mitt vanliga youtube schema så kommer det bli mycket smink och skönhet. Denna julen, tack vare min julkalender från Rituals så har jag verkligen blivit mer förälskad i skönhetsprodukter. Jag tycker det är så himla roligt att testa nya produkter. Men också att de får en att må så himla bra. En ny fuktighetskräm kan göra underverk för ens hy. Och en ny body cream kan få en att känna sig extra fin hela dagen lång.
Jag tror att anledningen till varför mitt intresse har blivit så stort är också för att jag blir äldre. Jag har börjat se linjer och om jag kan hitta en produkt som hjälper till att motverka detta så är jag all for it. Mina känslor kring skönhetsingrepp har blivit mildare men det är fortfarande något som jag är emot. Jag tycker det är så viktigt att vi baserar skönhet på hur vår insida är än vårt yttre. Sen kan man alltid ändra sig i framtiden men jag har väldigt svårt att tro att jag någonsin kommer göra det.
Dela

18 Kommentarer

 1. 20 december, 2018 / 19:48

  Önskar jag kunde sminka mig. Är helt kass på det. Kan inget om smink 🤔

  • dixiwonderland
   Författare
   21 december, 2018 / 11:31

   Därför man kollar på tutorials på youtube 😉

 2. 20 december, 2018 / 20:30

  Wow vad snyggt! 😍

 3. 20 december, 2018 / 20:45

  Jag tycker att alla får göra som de vill, men för egen del vill jag inte göra skönhetsoperationer, speciellt inte i ansiktet! Kram

 4. 20 december, 2018 / 21:35

  Snyggt ! Kramis

 5. 21 december, 2018 / 00:21

  Så fin du var i den sminkningen 🙂 Kul att få se hur du gör 🙂

 6. 21 december, 2018 / 09:18

  Men WOW!!! tack snälla! Här skall övas 😉 KRAM <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.