3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Jag hoppas att ni har haft en fin första advent


Inlägget är reklam för Odla.nu och innehåller annonslänkar

amaryllis apple blossom
Jag hoppas att ni har haft en fin första advent

Jag hoppas att ni har haft en fin första advent

Vi hade planer på att ge oss ut och fotografera idag men förstå min besvikelse när jag vaknar och det är plusgrader ute. Älskar verkligen när det är frost överallt och träden ser ut att vara av glas. När jag var liten så hade vi jämt snö och idag känns det som att barnen som växer upp inte ens vet vad snö är för något. Vi kan se drastiska förändringar i vår miljö och det gör mig så ledsen. Såg dokumentären Greta i förrgår och den var så jävla bra!

Man får verkligen komma Greta Thunberg och hennes familj nära. Detta är en tjej som slutade prata i 3 års tid och som nästan förlorade sitt liv på grund av svält. Det finns så mycket vi inte vet om Greta och jag hoppas verkligen att så många som möjligt ser dokumentären. Att se denna lilla 15 åriga flicka sitta i en båt mitt ute i havet med flera meter höga vågor och höra henne säga att det enda hon vill är att vara hemma med sin familj. Det skär i hjärtat! Jag tycker ärligt talat är vidrigt hur dessa politiska vuxna har velat ha en del av Gretakakan men sen skitit totalt i att faktiskt lyssna på henne. Hon är en otroligt modig tjej som jag verkligen beundrar!

amaryllis apple blossom. Jag hoppas att ni har haft en fin första advent.
Hur fin är inte min Amaryllis? Det är första gången som jag har en och som ni kanske vet så tycker jag inte om rött så därför fick det bli en Amaryllis som heter Apple Blossom. Det finns helvita men jag kände att denna ändå gav lite färg. Hade ingen aning om att Amaryllis kommer i så många olika färger och mönster. Nu kommer detta utan tvekan bli en årlig tradition.

Kändes så roligt att äntligen då dela min första julvideo med er idag. Jag spelade in den för 3 veckor sedan. Jag har alltid varit en person som dekorerar inför julen den 1 December. Men från och med nu så kommer julsakerna åka upp strax efter Halloween. Jag tycker det blir så himla mysigt. Har ni börjat julpynta än?

Dela

4 Kommentarer

  1. 30 november, 2020 / 11:29

    Åh vilken vacker amaryllis du har. En av mina är på g att slå ut. Jag har handlat en hel del på Black week och kanske ska jag slå till på ett nytt mobilskal till mig själv idag. Ha en fin dag

  2. 30 november, 2020 / 19:38

    såå vacker amaryllis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.