2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Idag är första dagen på mitt nya jobb

Idag är första dagen på mitt nya jobb. Som jag har längtat efter detta. Det ska bli så himla roligt! Jag har länge kollat efter ett jobb att ha vid sidan av mina sociala medier. Men det har varit svårt. Då vi har Bonzo så har jag letat efter ett jobb där jag endast arbetar max fem timmar per dag och såna jobb är omöjliga att få. Därför känns detta så himla rätt. Mitt jobb i sig väldigt stillasittande vilket inte är speciellt bra. Men nu kommer jag vara ute i ca 3 timmar per dag vilket känns så himla härligt. Det kommer vara många bollar i luften men så länge jag planerar in allt så kommer det gå hur bra som helst.
Idag är det också Alla Hjärtans Dag. Har ni fått något fint och hur ska ni fira? Jag tycker det är så tråkigt att många är så negativt inställda till denna dagen. Hur kan en dag som handlar om kärlek ha en negativ påverkan? Man måste ju inte köpa en massa gosedjur osv. Vi behöver betydligt mer kärlek i världen. Och är man singel så kan man göra något mysigt med sina vänner eller familj. Jag kommer ta tåget ner till Göteborg där jag ska möta upp min sambo för en mysig middag. Det ska bli så himla roligt! Skönt att få komma ner till Göteborg igen och kul att testa en ny restaurang.
Dela

10 Kommentarer

 1. 14 februari, 2019 / 09:16

  Oj vad roligt och önskar dig lycka till! <3 Kramis

 2. 14 februari, 2019 / 12:46

  En massa lycka till verkligen på jobbet!! Precis som du säger så är det verkligen så himla bra att göra matlådor istället för att slänga maten 😀 Man sparar enormt! <3

 3. 14 februari, 2019 / 12:48

  Oh vad skoj med nytt jobb där du får vara ute och så gott det såg ut allt då åt

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2019 / 19:33

   Ja det är super härligt att få gå så mycket i ens arbete 😀

 4. 14 februari, 2019 / 13:17

  Vad härligt med jobbet! Och ha det så mysigt i Göteborg! 😍

 5. 14 februari, 2019 / 14:56

  Vi firade men en god frukost i morse som blev levererad på dörren! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.