3   21
3   32
7   29
4   31
3   33
12   39
0   26
3   38

Hur du tar hand om en Monstera Deliciosa Variegata

Monstera Deliciosa Variegata

Igår släppte jag min andra video i min nya växtserie. Varje Torsdag kommer en ny video ut med en av mina växter. Igår var det ingen mindre än min Monstera Deliciosa Variegata. Detta är en otroligt populär växt som många vill få tag på. Jag ger er mina bästa råd och tips i denna videon. Sorry att denna videon kommer upp en dag försent här på bloggen. Följer ni mig på youtube eller instagram så får ni veta direkt när mina videos går live.


Denna veckan har gått så himla fort. Det har varit väldigt mycket att göra och hålla koll på. Igår kom jag upp i över 15000 steg! Hur sjukt är inte det? Då har jag alltså inte tagit någon extra promenad utan endast kört min vardag som innebär en hel del hundpromenader. Det ska bli riktigt kul att se hur många steg det blir när jag lägger in ett träningspass också. Känns väldigt bra att veta att jag i min vardag får in de stegen som jag behöver. Dock är det stor skillnad naturligtvis när jag har alla fyra hundarna till när jag endast har Bonzo och Ronja. Inatt har min fitbit inte kunnat läsa av min sömn vilket var lite tråkigt. Den hade haft svårt att känna av min puls. Vet inte om det är för att jag rör mig så mycket när jag sover.

Sushi mys med min Amanda Panda

Igår kväll mötte jag upp Amanda Panda vid stationen när hon kom hem från jobbet. Vi hade en så himla rolig kväll tillsammans! Så mycket skratt och sen pratade vi en hel del jobb och allt annat som händer i våra liv. Jag har lovat mig själv att spendera mer tid med mina vänner detta året. Jag har alltid varit den som tackat nej till saker på kvällarna eftersom att min sambo kommer hem sent från jobbet. Men det ska bli ändring på det nu. Jag kom inte hem förrän nio igår kväll så det är anledningen till varför det inte blev något mer blogginlägg. Jag hann helt enkelt inte.

Snyggaste kläderna / Min senaste vlogg

Dela

22 Kommentarer

 1. 24 maj, 2019 / 09:11

  Vad härligt att du hade en rolig kväll igår och din video är precis vad jag behöver. Mina monstera växter behöver jag mera information om och tack för att du delar med dig! <3 Kramis

 2. 24 maj, 2019 / 10:53

  Shit 15000 steg måste vara jättemycket 😀 Mysigt med sushi o kompishäng <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2019 / 11:35

   Jag vet inte vad som klassas som jätte mycket. De rekommenderar att man går 10.000 steg men det var absolut en bra dag 😀

 3. 24 maj, 2019 / 16:46

  Även jag är sugen på att köpa en sån blomma, så fin 🙂

 4. T
  24 maj, 2019 / 18:45

  Hej Dixi! Såg att du säljer en växt på Tradera. Tips: lägg upp den under rätt kategori (Hem & hushåll – Trädgård – Krukväxter – Gröna växter) så hittar förhoppningsvis fler potentiella köpare din annons. Svårt att hitta den annars om man inte söker på rätt växtnamn. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2019 / 20:22

   Åhh tack! Jag visste inte vad man skulle välja så jag tog Övrigt xD Tusen tack 😀

   • T
    24 maj, 2019 / 22:40

    Kul att kunna hjälpa till. 🙂 Jag är själv inte så bra på att komma ihåg växtnamn så jag brukar kolla runt i den kategorin efter sådant jag gillar. Tänker att andra kanske gör detsamma. 🙂

    • dixiwonderland
     Författare
     25 maj, 2019 / 11:32

     Det är första gången som jag säljer en växt så jag hade ingen aning om vad man skulle klicka i. Försökte se vad andra hade valt men kunde inte ens hitta kategorin på annonserna xD Men det var nog tur du hjälpte mig för jag har redan fått ett första bud 😀

     • T
      26 maj, 2019 / 18:13

      Roligt! Lycka till med försäljningen. =)

 5. 24 maj, 2019 / 19:54

  Får alltid en så mysighetskänsla av att se på dina videos, du gör dom så himla bra! 😀 Så härligt att ni fick en så bra kväll tillsammans!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2019 / 11:33

   Åhh finaste kommentaren som jag hade kunnat få 😀 Tusen tack va glad jag blir <3

 6. 24 maj, 2019 / 22:37

  Åh det gjorde du helt rätt i, att hänga med en vän hela kvällen och ha det mysigt, sånt som social tid med vänner är så viktigt för att orka i längden tror jag! 😀

 7. 24 maj, 2019 / 23:08

  Låter som att du hade det väldigt mysigt med din kompis 😀

 8. 25 maj, 2019 / 00:07

  Åh alltså sånt här behöver jag verkligen lära mig!! Tusen tack för tips ❤️ Kram

 9. 25 maj, 2019 / 07:33

  Men åhhh! Min något (väldigt) hängande monstera tackar dig verkligen för det här, hahaha! Kram finaste du!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2019 / 11:31

   Hängiga blir dom om man inte hjälper dom med att klättra 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.