4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Funderar på om jag ska köra Vlogmas i December

Denna veckan vloggade jag inte speciellt mycket. Efter Varberg hade jag en del att göra angående bloggen och glömde helt enkelt av att filma det. Sen var jag på begravning mitt i veckan vilket resulterade i att jag tog en dag ledigt. Och på Torsdagen kom min bestie hit och vi gjorde det som vi alltid gör.

Ännu en vecka går mot sitt slut. Igår arbetade jag i en timma innan jag fastnade framför Sabrina. Behöver jag ens säga att jag redan sett klart säsong 1? Tycker serien är helt okej men den skiljer sig mycket från Sabrina Tonårshäxan. Visste inte att Sabrina och Riverdale utspelar sig i samma universum? Det förklarar en hel del angående spåret som Riverdale har tagit. I första säsongen så trodde jag att Riverdale var verklighetstroget men nu har man förstått att så inte är fallet.

Ska bli kul att se ifall serierna kommer göra någon slags collab tillsammans då Riverdale och Greendale verkar ligga nära varandra. Och hur galet är det inte att jag har sett 3 säsonger på 1 vecka? Först såg jag säsong 3 av Daredevil, säsong 4 av Gotham och första säsongen av Sabrina.

Netflix is my life, fer sure! 

Tur att jag vloggar så att jag har bevis på att jag faktiskt arbetar också haha. Funderar på om jag ska köra Vlogmas i December. Vad tror ni om det? För er som inte vet, vlogmas är att man vloggar varje dag fram till Julafton. Väldigt populärt bland de personerna som jag följer så jag tänkte att det kunde vara en kul grej att göra. Det blir naturligtvis en stor utmaning att vlogga varje dag och få upp videon samma kväll men jag gillar utmaningar.

22 Kommentarer

 1. 28 oktober, 2018 / 09:18

  Veckorna går så himla fort, hoppas din nya vecka blir grym 🙂

 2. 28 oktober, 2018 / 12:24

  Låter som en rolig utmaning och självklart ska du göra det! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2018 / 11:21

   Ja det blir en stor utmaning men jag tror det blir grymt kul 😀

 3. 28 oktober, 2018 / 15:42

  Jag har sett dom första avsnitten av nya Sabrina och en så länge verkar den bra dock blev jag så sugen på att kolla på den gamla igår så bytte över till den för det är sååååå mycket nostalgi! ;D Jag tycker det är grymt kul att Riverdale har ändrat riktning då jag tyckte den förra var så uttjatad så förstår typ att dom måste för att klara av fler säsonger. I säsong två nämndes ju Greendale flera gånger så redan då visste jag att dom var i samma universum så håller tummarna på att man ser dom tillsammans nån gång iallafall! 😀 Jag röstar på vlogmas! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2018 / 11:21

   Det missade jag helt men förmodligen för att jag inte visste att Sabrina utspelade sig i just Greendale 😀 Av det jag har hört ska andra säsongen av Sabrina komma redan i Januari 😀

 4. 28 oktober, 2018 / 16:07

  Mysigt med bästistid 😍

 5. 28 oktober, 2018 / 20:53

  Låter skönt med serietittande såhär års! 🙂 Vilken kul vloggrej även om det blir utmanande med filmning varje dag i december! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2018 / 11:20

   Ja det blir en stor utmaning men jag tror det kommer bli grymt 😀

 6. 28 oktober, 2018 / 21:00

  älskar netfilx 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2018 / 11:20

   Jag med! Bästa pojkvännen man kan ha xD

 7. 28 oktober, 2018 / 22:08

  Skulle inte kunna leva utan netflix 😉

 8. 29 oktober, 2018 / 09:02

  Alltså tycker Bonzo ser ut som en valp, så himla söt!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2018 / 11:19

   Var faktiskt precis en man som sa ”Vilken cool hund, är det en valp?” xD

 9. 29 oktober, 2018 / 09:50

  Men åh! Det vore verkligen så kul!! =) KRAM fina <3

 10. 29 oktober, 2018 / 10:46

  Vore superkul med en vlogg varje dag fram till julafton blir som en liten julkalender hela december månad love it 😍💕

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2018 / 11:18

   Åhh va roligt att du tycker det 😀 Jag är super peppad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.