4   37
4   24
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Firar 10 år tillsammans med min sambo + den första snön

Denna helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Tanken var att vi skulle fotografera men under Lördagen så började det att hagla vilket gjorde att min sambo ville avvakta. Och när jag vaknade upp på Söndagen så var det helt vitt ute. Det spelar ingen roll hur gammal jag blir. Jag blir lika glad som när jag var barn och såg snö! Tråkigt nog så håller den på att smälta bort men så är det alltid för oss. På Söndagen firade även jag och min sambo 10 år tillsammans. Vi gick ut och åt middag på O´learys men det blev rätt fail då vi fick väldigt dålig placering, det var fotbollsmatch (jag hatar fotboll) så ljudnivån var väldigt hög och sen så fick jag fel hamburgare först. Men vi hade egentligen redan firat när vi var nere i Varberg så det var okej.

Idag regnar det som bara den men jag har mysfaktorn på. Vaknade upp utan att ha smärta i min arm och ni förstår inte lyckan! I helgen fick jag fruktansvärt ont och jag pratar mer om det i min vlogg som kommer upp på Söndag men idag kan jag använda armen igen vilket gör mig så glad. Jag ska ner och se vilken dag vi kan tvätta och så ska jag ta ut Ronja på en promenad. Hon hatar regnet så det blir en kort sådan.

Min mamma har gått ner i tid så Ronja kommer inte vara hos oss lika mycket som tidigare. Saknar henne massor så jag ser fram emot promenaden idag trots att det regnar. Sen ska jag arbeta på som vanligt. Igår gick jag ut med en liten överraskning på instatsories. Jag kommer nämligen börja uppdatera bloggen 3 gånger om dagen istället för 2. Det kan hända att vissa dagar blir det mindre på men just nu känns det som att jag får ihop tillräckligt med material för att kunna leverera mer till er vilket känns så himla roligt.

6 Kommentarer

 1. 30 oktober, 2018 / 08:39

  Hahaha, jag blir också så glad av snön… Även fast den aldrig la sig på marken här! 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   31 oktober, 2018 / 07:57

   Då slapp du slasket som vi hade i några dagar. Nu är allt borta men jag tycker det är skönt för vi kan vänta med snö till December 😛

 2. 30 oktober, 2018 / 09:30

  Vad skönt att du vaknade utan smärta i armen och så kul att du ska blogga mera 😀 Kramis

 3. 30 oktober, 2018 / 11:16

  Så himla roligt med en vlogg 🙂 Älskar verkligen vloggar. Men vad använder du för program när du redigerar? Jag är lite sugen på att börja med YT men har inget bra redigeringsprogram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.