0   9
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Encanto

Encanto

Jag älskar Disney. Jag älskar Disney så mycket att om jag skulle fått en dotter så skulle hon hetat Disney i mellannamn. Det har kommit ett flertal nya Disney filmer men jag är old school. Jag älskar de gamla klassikerna som många verkar hata då handlingen är en ung kvinna som behöver en man. Men jag har så svårt för de nya filmerna. Inte på grund av de nya budskapet som är att tjejer kan också. Utan mer på sättet som det är animerat. Jag saknar verkligen hur de gamla filmerna var målade för hand, så fint.

Men Encanto är annorlunda

Högt upp i bergen i Colombia finns en förtrollad plats kallad Encanto. I ett magiskt hus bor den extraordinära familjen Madrigal där alla bär på fantastiska förmågor, förutom Mirabel. Filmen har ett starkt budskap och väldigt bra musik. Tycker det är bra att de också väljer att inkludera så många olika kulturer nu för tiden. Tex så hade jag ingen aning om att man i Mexiko tar fram bilder på sina avlidna under De dödas dag så att de ska kunna komma tillbaka och hälsa på sina familjer. Det fick jag lära mig via Disney filmen Coco som kom 2017.

Encanto

Har du inte sett Encanto så tycker jag verkligen att du ska göra det. Jag hade faktiskt inte tänkt se den först. Vi såg Raya för ett par månader sedan och jag tyckte den var så dålig så jag trodde det skulle bli samma sak med Encanto men som tur var så överträffade den mina förväntningar.

För fler film/serie recensioner så klicka här

Dela

6 Kommentarer

 1. 17 januari, 2022 / 17:55

  Älskar Encanto 😀 <3 Men håller med, de gamla klassikerna är helt klart bäst <3

 2. 17 januari, 2022 / 19:08

  jag älskar typ alla Disney 😀 denna har vi sett minst 12 ggr sedan juldagen x)

  • dixiwonderland
   Författare
   18 januari, 2022 / 12:41

   Antar att det är en stor favorit då 😉

 3. 18 januari, 2022 / 10:13

  Den e ju så bra såg den med mina döttrar nyligen 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.