4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

En helt amazing Fredag

Blev så himla nöjd med denna vloggen från i Fredags. Hoppas att ni kommer tycka om den. Det finns inget bättre än att kollar på vloggar på en Söndag. Jag hoppas att ni har haft en mysig helg. Min har varit jätte bra trots huvudvärk. Inatt somnade jag inte förrän vid fyra på morgonen och sen gick jag upp vid tio så det blev inte många timmars sömn. Vi åkte ut till skogen med hundarna då vädret var perfekt. Solen skiner och det är frost på marken. Det var länge sedan som hundarna fick springa lösa och gud va kul de hade. Senare idag ska vi fotografera en outfit och sen ska vi åka och handla. Jag hoppas bara att min huvudvärk hinner försvinna tills dess. Tanken var att jag skulle vlogga idag men jag mår verkligen inget vidare. Så istället kommer jag fokusera på att fotografera.
Kommande vecka ska det vara minusgrader. Hoppas att vädret blir som idag. Vill inte ha någon isbana att glida runt på. Försöker alltid planera in mina träningspass när jag har Ronja så att hon kan följa med mig på långpromenaderna. Det blir alltid mysigare om man har lite sällskap. Nu ska jag ta och äta något. Klockan är nästan halv två och jag har endast druckit te. Sen ska jag ta och redigera bilderna som vi har fotograferat nu i helgen. Älskar att jag ligger plus när det kommer till bildbanken som jag kallar det. Feels amazing to be back. Jag känner verkligen att mina sociala medier kommer utvecklas åt rätt håll nu 2019. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas även att mitt andra företag också tar fart. Hade varit roligt att kunna kombinera dom tillsammans.
Dela

14 Kommentarer

 1. 20 januari, 2019 / 14:39

  Vad kul att du har fotograferat en hel del bilder och hoppas att din huvudvärk släpper! Kramis

 2. 20 januari, 2019 / 19:08

  Vi har haft riktigt bra väder här också, så himla skönt! Har längtat efter sådant här väder så länge 🙂 Får hoppas att vädret håller i sig

  • dixiwonderland
   Författare
   21 januari, 2019 / 10:07

   Vädret igår var verkligen så underbart 😀

 3. 20 januari, 2019 / 19:31

  Härlig vlogg!<3

 4. 20 januari, 2019 / 19:38

  Vilken härlig helg, förutom huvudvärken då, hoppas den är borta idag 😍

 5. 20 januari, 2019 / 20:17

  har precis sett den 😀 hoppas du fr en jättebra vecka!

 6. 21 januari, 2019 / 04:25

  Mysigt att åka ut till skogen med vovvarna <3

 7. 21 januari, 2019 / 07:06

  Men alltså guuu vad underbart!! Hoppas du får en riktig toppenvecka nu hjärtat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.