0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

ELVIS

ELVIS

Mina förväntningar på filmen Elvis med Austin Butler i huvudrollen var väldigt höga. Filmen har fått otroliga betyg så jag hade satt ribban riktigt högt. Och vet ni vad? Jag skulle inte bli besviken. Denna filmen är helt amazing!

Jag som många andra har hört både en och två låtar från Elvis. Hound dog, In the ghetto, Unchained Melody listan kan göras lång. Elvis är den artisten som än idag har sålt flest skivor över hela världen trots att han aldrig lämnade USA. Jag visste en del om honom men jag hade ingen aning om de tragiska ödet som hans manager skapade och som skulle bli hans död endast 42 år gammal.

ELVIS

Austin gör sin roll som Elvis så fantastiskt bra att jag faktiskt glömde av att jag såg en film och inte en dokumentär. Fram till år 1962 i filmen så är det Austin själv som sjunger och herregud va han kan sjunga. Jag tycker verkligen att Austin ska bli Oscar nominerad för sin roll. Han är helt otrolig i denna filmen och har ni inte sett den så måste ni göra det. Det Elvis gjorde är revolutionerande. Hemskt bara att han blev förd bakom ljuset och aldrig fick göra det som han själv ville.

Dela

2 Kommentarer

 1. 19 september, 2022 / 16:41

  Håller med dig helt! Jag ÄLSKAR denna film, blev förvånad över hur mycket jag tyckte om den då jag inte är så brydd om Elvis egentligen men wow wow wow! En av årets bästa! Håller med om att Austin var perfekt i sin roll som Elvis. Tydligen så var de han som sjöng de första sångerna själv också? Han måste ha rösttränat något gaaalet för att få till det så bra!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 september, 2022 / 09:03

   Ja precis som jag skrev så är det han som sjunger fram till år 1962 i filmen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.