6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Doctor Strange In the Multiverse of Madness


Detta inlägget kommer innehålla spoilers angående vilka karaktärer som är med i filmen men det kommer inte finnas spoilers som avslöjar filmens utgång

Doctor Strange In the Multiverse of Madness

Igår så såg vi äntligen Doctor Strange in the Multiverse of Madness! Första gången som vi fick träffa Doctor Strange var i 2016. Jag minns än idag att jag inte hade några förväntningar på filmen då jag inte visste så mycket om Doctor Strange men jag vet att jag var helt blow away av filmen.

Doctor Strange In the Multiverse of Madness är inte så dålig som ryktet säger att den ska vara. Visst har man tappat mycket av den där excitement som man kände innan End Game kom ut. Men Marvel gör fortfarande bra filmer och jag tycker absolut att man ska ge denna filmen en chans. Effekterna är otroligt bra gjorda men det fanns en karaktär som gjorde att jag skrek rätt ut.

Doctor Strange In the Multiverse of Madness

Den första ”Marvel” filmen kom ut 2000 och det var ingen annan än X-MEN. Få personer vet om att X-Men tillhör Marvel då de aldrig har dykt upp som Marvelfilmer och anledningen till det var för att när Marvel (företaget med serietidningarna) höll på att gå i konkurs så de sålde av rättigheterna för flera karaktärer så som X-Men och Spiderman. Men i Doctor Strange In the Multiverse of Madness får vi för första gången någonsin en crossover med X-Men.

Och det är ingen annan än skaparen av X-Men Charles Xavier som dyker upp

Sir Patrick Stewart är 81 år gammal och arbetar för fullt med att spela in filmer och serier. Bara när vi fick veta att han skulle gå tillbaka till sin roll som Picard i Star Trek så dog jag lite. Att få se honom dyka upp i nya Doctor Strange betyder allt. Att få in mutanterna i Marvel universumet kan inte betyda annat än att det kommer bli epic! Förstå en film med Thor och Wolverine? Dock är frågan vem som kommer bli nästa Wolverine. Om de inte hittar en ung okänd skådis så kommer jag bara acceptera Karl Urban. Hugh Jackman sa att filmen Logan kommer bli hans sista som Wolverine så jag tror inte att han kommer komma tillbaka. Så länge ingen från First Class är med så är jag nöjd. Det var det värsta jag har varit med om någonsin. Det finns bara en Xavier, Magneto och Mystique och inte fan är det Jennifer Lawrence iaf!

Doctor Strange In the Multiverse of Madness

Och något som gör denna crossovern med X-Men så rolig är att Wanda aka Scarlet Witch faktiskt är en mutant! Jag tror inte att många vet om det men Wanda och hennes bror Quicksilver är barn till Magneto. Anledningen till varför The Avengers gjorde tolkningen av att Wanda och Quicksilver var barn som de hade experimenterat på var för att Marvel ägde inte rättigheterna till X-Men och fick inte använda ordet mutant i sina filmer.

Det är galet hur bra detaljerna i denna filmen är

För första gången på länge så är jag sjukt exalterad inför vad som komma skal. Det enda jag är rädd för är att de kommer göra ett dåligt val av skådisar som i First Class. Men nu när vi fick se Sir Patric Stewart så ger det mig hopp om att de inte kommer upprepa samma misstag igen. Men för att återgå till filmen haha. Jag tycker filmen var bra. Det jag dock inte gillade var valet av the villan. Det kändes inte rätt men jag kan på ett sätt förstå varför för många av fighting scenerna var otroliga. Det är galet hur bra detaljerna i denna filmen är.

I filmen så får vi träffa nya som gamla karaktärer

Och är det någonstans man märker att filmskaparna verkligen har tagit åt sig av kritiken när det kommer till att ge andra etniciteter än vita plats på filmduken så är det Marvel. Jag vill inte skriva mer än så då jag inte vill avslöja något i filmens handling. För att avsluta min långa rant, se filmen! Den är mycket bättre än vad folk säger att den är.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.