0   8
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

Cyberpunk: Edgerunners Säsong 1

Cyberpunk: Edgerunners Säsong 1

Ni vet att jag är fast i min anime bubbla. Och för er som fortfarande inte har kommit igång än så har Netflix fått in en hel del. För ett par veckor sedan så såg vi Cyberpunk: Edgerunners. Detta är den första animen av de som vi har sett som ska ses med engelskt tal.

Serien är baserad på spelet Cyberpunk 2077. Huvudkaraktären David lever ett relativt fattigt liv tillsammans med sin mamma. Hans mamma arbetar som ambulanspersonal. Men trots att hon har ett jobb som inte ger speciellt stor lön så går David på en av de finaste skolorna. En dag när David och hans mamma sitter i bilen och har en diskussion så hamnar de mitt i en skottlossningsdrama. Hans mamma omkommer och David är helt ensam kvar.

Cyberpunk: Edgerunners Säsong 1
Cyberpunk: Edgerunners Säsong 1
Cyberpunk: Edgerunners Säsong 1

Av en slump så träffar han Lucy. Lucy är äldre och helt klart ett mysterium. Hon introducerar David för sitt gäng och sen tar allt fart ordentligt. Det är en helt fantastisk kärleksromans som kommer krossa ditt hjärta i tusen bitar. Jag gillar den animerade stilen och om detta är den första anime serien som du ser så skulle jag säga att den är betydligt mer spacead än vad de brukar vara. Jag tycker dock att serien är riktigt bra och jag hoppas att de kommer släppa en säsong två även om jag är osäker på hur den skulle utspela sig efter hur den första säsongen avslutade.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.