0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Cruella

Cruella

Tanken var att jag och min bestie skulle se Cruella tillsammans. Men veckor blev till månader så till slut såg jag den själv. Och jag trodde faktiskt att den skulle vara riktigt dålig så därför dröjde det så lång tid. Men där fick jag äta upp mina tankar.

Cruella var så sjukt mycket bättre än vad jag hade kunnat drömma om! Hela storyn kändes ny samtidigt som den kändes Disney. Idag vet vi att det är ”förbjudet” för prinssessor att vilja ha en prins. Jag förstår helt denna synen men jag älskar de gamla Disney filmerna. Snövit, Törnrosa, Askungen osv. Tycka vad man vill om budskapet i dom men de är fantastiska filmer. Och jag kan känna att ”coola tjejen som klarar sig själv” är rätt uttjatat och tråkigt. Men Cruella, trots att hon är en cool och självständig tjej gav fortfarande mig den där gamla Disney känslan på något sätt.

Cruella

I filmen så får vi följa Cruella som barn till att börja med. Unga Estella spelas av Tipper Seifert-Cleveland som gör ett helt fantastiskt jobb. Hon har tidigare varit med i Game of Thrones. Ska bli väldigt kul att se hur hennes karriär kommer att utvecklas efter denna rollen. Men sen växer Estella upp och där tar Emma Stone över rollen. Jag har aldrig varit ett fan av Emma Stone men hon var född för att spela Estella! Hon gör denna rollen fruktansvärt bra!

Cruella

Något som förvånade mig men som jag älskade med filmen var att den innehöll så otroligt mycket mode! I de första filmerna av 101 Dalmatiner så är det till 99% fokus på hundarna. Men nu skulle jag nästan säga att fokuset var 99% på kläderna och jag älskar det. Jag tänker att det måste ha varit otroligt roligt för skådisarna som för Jenny Beavan som var costume designer att få använda/skapa dessa fantastiska kreationerna.

Har ni inte hunnit se filmen än så rekommenderar jag er verkligen att göra det! Den är så kreativ och det finns inte en enda tråkig stund. Skådisarna är fantastiska och det var länge sedan som Disney släppte en så här bra film. Nu hoppas jag verkligen att den får en uppföljare!

Dela

10 Kommentarer

 1. 18 april, 2022 / 11:47

  Vad roligt att filmen var så bra och den måste jag också se. Kramis <3

 2. Maria
  18 april, 2022 / 12:11

  Nästan som att jag själv hade kunnat skriva detta 😅 drog mig in i det längsta från att se denna då jag förväntade mig en riktigt dålig film. Till slut satte sambon ner foten och mer eller mindre tvingade mig se den 🤣 och jag blev precis som du positivt överraskad! Älskade också att det var mycket fokus på mode 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   18 april, 2022 / 12:44

   Men gud va kul att vi tyckte så lika 😀 Den var riktigt grym. Hoppas att de gör en uppföljare 😀

 3. 18 april, 2022 / 14:57

  Vad bra att den var bra! Visst är det kul med filmer som verkligen överstiger förväntningarna. 😀

 4. 18 april, 2022 / 21:51

  men jag har haft samma tanke som dig, då får jag ta och se den då 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 april, 2022 / 09:43

   Se den med Theodor, han kommer älska den 😀

 5. 18 april, 2022 / 22:06

  Åh mina kollegor pratar så mycket om denna just pga modet så jag kanske måste ta tag i det och se den!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 april, 2022 / 09:44

   Se den, du kommer inte ångra dig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.