2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Caia Cosmetics | First Impression Bibbz Signature Eye Palette

Då det är Lucia idag så får det bli en liten extra bonus video. Jag fick hem Caia Cosmetics Bibbz Signature Eye paletten igår och skulle precis börja sminka mina ögon när brevbäraren lämnade denna. Måste ha varit ödet då timingen var perfekt.
Jag har sett fram emot denna paletten så himla länge! Bianca har hypat paletten till skyarna så mina förväntningar har varit väldigt höga. Ni får se videon för att se vad jag tycker om paletten. 

När det kommer till smink så är ögonskuggor det roligaste jag vet. Det är också något som jag inte kan vara utan. En sminkning utan ögonskugga skulle kännas så himla naket? Det enda tråkiga när jag spelade in denna videon var naturligtvis ljuset. Jag tror inte att jag har sett solen på 2 veckor nu. Vilket påverkar mitt jobb väldigt mycket. Det är svårt att fotografera och nästan helt omöjligt att filma en video. Min systemkamera hade väldigt stora problem med att hitta fokus vilket är jätte tråkigt. Jag vet att det går att köpa studiolampor men där går gränsen. Vi bor för litet för att jag skulle kunna ha det i lägenheten och sen älskar jag att arbeta med naturligt ljus. Det gäller även när jag fotograferar. Hoppas dock att ni gillar videon trots det dåliga ljuset. 

Jag tycker det är så himla roligt att leka runt med färger. Och kommer absolut att visa lite olika sminkningar i mina vloggar. Nästa gång jag sminkar mig så ska jag använda de matta färgerna från paletten då jag denna gången använde de med skimmer i. 

Har ni köpt något från Caia Cosmetics?

Skulle vara så roligt att höra vad ni tycker och om vi delar samma åsikter?
Om ni inte har köpt något är ni sugna på att köpa något i framtiden?

Dela

6 Kommentarer

 1. 13 december, 2018 / 17:47

  Känns som att ögonskugga är det som kan ändra en hel sminkning, nu är jag dock ingen sminkguru 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   14 december, 2018 / 11:49

   Ja det kan absolut påverka mycket 🙂

 2. 14 december, 2018 / 00:47

  Det är riktigt tråkigt med ljuset 🙁 omöjligt att fota bra. Bestämt mig för att bilderna får vara lite sämre tills ljuset kommer fram igen xD

  • dixiwonderland
   Författare
   14 december, 2018 / 11:44

   Ja det finns inte så mycket mer man kan göra just nu :/

 3. 14 december, 2018 / 20:29

  så kul att se din video 😀 jag har fått min men inte använt den än, vill spara den till speciellt tillfälle då jag hinner ge den tid haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.