0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Black Week Haul 2020


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Cervera.se, Ellos.se, Kicks.se & Smartphoto.se

black week haul 2020

Under Black Week så blev det en hel del shopping. Julklappar skulle inhandlas men sen passade vi även på att köpa lite till oss själva. I videon så visar jag upp allt som vi har köpt.

Alla produkterna som visas upp i videon

Doftljus från Wood Wick | Presentpapper | Presentetiketter | Tvålkopp | Tvålarna | Kevin Murphy Schampo och Balsam | Giorgio Armani My Way | DIOR Sauvage | The Ordinary Direct Acids Salicylic Acid 2% Masque | Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Dark Brown | Rituals The Ritual Of Sakura box | Rituals The Ritual Of Jing box | Rituals The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel | Dorre New England Bestickset 30 delar | Lösögonfransar Ardell 105 | Fotografierna är framkallade härifrån

Handlade ni något roligt under Black Week?

Vi köper alltid alla julklappar under Black Week för att kunna spara in pengar. Oavsett hur julen blir i år så kommer vi ge bort julklappar. I år kanske en julklapp är viktigare än någonsin. Många kommer nog känna sig ensamma denna julen och jag tänker att en julklapp alltid visar på omtanke. Jag önskar mig bara en sak denna julen och det är något som jag aldrig kommer få. Insåg häromdagen att hade jag jobbat förra julen (var anställd hos ett företag i några månader) så hade jag aldrig fått fira en sista jul med varken Bonzo eller Ronja. Var tvungen att gå tillbaka i arkivet och läsa om förra julen och jag blir helt varmt i hjärtat. Båda två var så glada, mina älskade vovvar. Svårt att förstå att Ronja skulle somna in bara en månad senare.

Det här med att tiden läker alla sår

Är en lögn. Jag mår framför allt sämre idag än vad jag gjorde efter att Ronja gick bort. Kanske för att jag inte bara förlorade henne utan Foxie och Bonzo också. Vilket jävla år 2020 har varit. Det värsta i mitt liv. Men jag försöker hålla huvudet ovanför vattenytan. Dagarna är enkla men på nätterna ligger jag vaken i timmar och bara gråter. Nu var det inte meningen att detta skulle bli ett så sorgset inlägg men det är ett rent helvete att behöva uppleva sorg. Men var rädda om er. Och skäm bort era nära och kära lite extra denna julen. Jag tror vi behöver känna kärlek mer än någonsin nu.

Dela

2 Kommentarer

  1. Anne-Marie
    11 december, 2020 / 15:25

    Älskar dig ❤️ Finns hör om du behöver prata ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.