1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Baazar | Skapa ett unikt hem med möbler från Kina


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Baazar.se | Reklam

Återvunnen sidebord från Kina som säljs hos baazar

Det svåraste när det kommer till inredning är utan tvekan att hitta rätt möbler. Dekorationer är små och kan bytas ut utan problem men möbler är en helt annan sak. Speciellt för oss som bor högst upp utan hiss. Genom åren som jag har bott här i min lägenhet så har min stil förändrats väldigt mycket. Idag känner jag att jag har hittat hem i vad jag tycker om och som tur är så delar jag och min sambo samma smak.

“Alla våra möbler renoveras eller tillverkas enligt tusenåriga traditioner”

Baazar är en inredningsbutik som skiljer sig från mängden. De köper upp gamla möbler från landsbygden i Kina, Tibet och Mongoliet. Genom att återvinna dessa gamla möbler sparar de på naturresurser och bevarar ett gammalt och otroligt vackert hantverk.

Återvunnen sidebord från Kina som säljs hos baazar
Återvunnen sidebord från Kina som säljs hos baazar

Företaget skapades av familjen Torstensson vars vision är passion, känsla och skönhet. De har själva varit på plats i Kina och träffat deras medarbetare. För dom är det viktigt att personerna som hjälper till att handla in, reparera och bevara deras vackra möbler har det bra. På deras hemsida kan man läsa mer om hur arbetarna har det samt att det inte förekommer några barnarbetare. Något som jag uppskattar då jag som kund gärna vill ha så mycket information som möjligt om vad ett företag står för och vad de har för värderingar.

Vackra möbler från Kina

Något som fångade min uppmärksamhet var deras Sideboard sortiment. Vi letade så himla länge efter ett sidebord men hittade aldrig något som hade de måtten som vi var ute efter. Till sist fick det bli en trapphylla från oss men i framtiden när vi flyttar så kommer ett sidebord vara väldigt aktuellt. Något annat som fångade min uppmärksamhet var deras stora skåp. Finns så många olika designs och färger. Vissa som den på bilden här under ser inte speciellt kinesisk ut men sen finns det skåp där man verkligen får känna på den kinesiska kulturen. Jag tycker deras koncept är väldigt bra. Just att man återanvänder sånt som annars kanske hade gått förlorat.

Återvunnen skåp från Kina som säljs hos baazar
Dela

2 Kommentarer

  1. 9 februari, 2020 / 21:10

    Snygga möbler!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.