0   18
0   19
0   20
2   21
0   18
4   27
0   21
2   20

Youtube har krånglat i flera dagar nu

Youtube har krånglat i flera dagar nu. Hoppas att ni kan se vloggen för nu verkar det vara problemet. Att man inte kan se publicerade videos. Ni får gärna lämna en kommentar ifall ni kunde se videon så jag vet om de funkar både direkt på youtube men också via annan hemsida.


Sambon landade i Sydafrika vid 10:20 i morse. Han är där nere för en konferens med företaget som han jobbar för. Han kommer hem redan nu på Onsdag så det är en lång resa för så kort tid. Jag kommer spendera min Söndag med att storstäda här hemma. Städningen har hamnat efter då jag har haft så mycket arbete men jag märker så tydligt att jag inte alls fungerar bra när jag inte har det rent runt omkring mig.

Vi har även bestämt oss för vad vi ska göra med väggen där vi har min väsk/sko/sminkhylla. Hyllan vill jag få bort då den bara ger mig ångest. När jag var yngre så ville jag att allt skulle vara on display. Nu får jag panik av allt damm samt att det ser så fruktansvärt rörigt ut. Har försökt hitta en hylla med dörrar som är ca 110 cm lång och inte bredare än 35 cm. Det är lättare sagt än gjort. Är dom 35 cm breda så är de betydligt kortare än 110 cm eller tvärtom. Har ni tips så länka gärna i kommentarsfältet. Det är inte lätt att möblera en liten lägenhet när ytan är såpass begränsad. Det blir lätt att man har krånglat till det. Men förhoppningsvis så hittar vi en bra möbel.

Share:

13 Comments

 1. 28 april, 2019 / 13:42

  Hoppas att du hittar en hylla med dörrar i den storleken du vill ha och ha en fortsatt fin dag! 😀 Kramis

 2. 28 april, 2019 / 14:02

  Hoppas ni hittar en sådan hylla 😍

 3. 28 april, 2019 / 20:46

  Hoppas du blir nöjd med hyllan 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2019 / 08:33

   Vi har inte köpt någon hylla än? Det är ju det vi letar efter 🙂

 4. 28 april, 2019 / 23:15

  Jag ser tyvärr ingenting, kommer inte ens upp ett videofönster nu 🙁 Vad skönt att städa rent, behöver också ordning omkring mig för att fungera 🙂 Hoppas ni hittar en möbel som passar, så svårt med skåp sådär med ett visst mått! Typiskt att jag inte kan skicka ett från min kollektion (möbelfrakt kostar för mycket för att jag ska kunna erbjuda det…), för jag gör ju måttanpassat för kunder som vill ha särskilda mått 😉 Och tack så mycket för din kommentar på mitt senaste inlägg, så glad att du tyckte om det!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 april, 2019 / 08:32

   Tack för att du svarade :* Åhh ditt skåp hade varit så himla fint här hemma hos oss 🙁 Det hade matchat skrivbordet perfekt! Får väl övertala sambon att åka till Gotland i sommar för att köpa möbler 😉 <3

 5. 29 april, 2019 / 08:53

  men så tråkigt att de tjorvar, jag kan se nu iaf, har inte kollat innan

 6. 29 april, 2019 / 09:21

  Jag hade svarat dig men, jag var inte hemma igår 🙂 Sådant stör mig också, när man
  ställer en fråga och svar uteblir. Ungefär som på FB eller Madhouse som jag kallar
  FB för. Där blir ett gilla som svar. Generellt läser de inte själva inlägget, eller så
  bara slarvläsning och, inget mer. Förstår att det är ett dilemma för dig när det inte
  fungerar. Hoppas allt ordnar sig.

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:42

   Jag har full förståelse att man inte kan komma ihåg eller kommentera allt i ett inlägg. Men när någon ställer en fråga som i mitt fall var viktig att få svar på då blir det rätt surt när bara en av flera hundra faktiskt tar sig tiden att svara :/ Men nu verkar det fungera igen så får hoppas att de fortsätter så 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.