0   31
1   27
0   25
9   39
8   36
6   34
16   29
6   28

VLOGMAS | 23 December | Firar min mammas födelsedag

Dagen innan julafton är en väldigt speciell dag för då fyller min mamma år! Hon skulle komma hem till oss efter jobbet så jag hade gjort ett litet julbord åt oss allihop. Använde de nya vinglasen som min sambo fått i julklapp från sitt jobb. Visst är de fina? Vi hade det jätte mysigt och mamma blev väldigt glad för sina presenter.

God Jul på er

Något säger mig att ni inte är speciellt många som kommer läsa detta inlägget idag. Igår hade vi en jätte fin dag tillsammans med min mamma. Hon arbetar alltid på högtiderna och har arbetat på Julafton sen så länge som jag kan minnas. Därför firar vi aldrig jul tillsammans på Julafton. Tycker dock att det blir perfekt att fira tillsammans på hennes födelsedag. Och mamma var nöjd och det är det viktigaste.
Idag firar vi jul redan klockan 10:30 ute hos min sambos farmor och farfar i Öresjö. Det ska bli jätte mysigt. Vi är endast 5 personer där till skillnad hos hans mormor där vi är hela 17 stycken. Bonzo kommer följa med ute till Öresjö men innan vi ska vidare till hans mormor som är klockan 14:30 så ska vi åka hem och lämna honom samt hämta resten av julklapparna.
Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin jul. Sist jag kollade vädret så stod det att vi skulle få plusgrader så ni som har snö, njut! Imorgon kommer jag lägga upp min sista vlogg för Vlogmas. Det har varit så himla roligt att få spendera min December med er. Jag hoppas att ni har haft lika roligt som jag.
Share:

16 Comments

 1. 24 december, 2018 / 09:32

  Hoppas ni fick en fin dag tillsammans! God jul 🙂

 2. 24 december, 2018 / 11:28

  GOD JUL till er Kram

 3. 24 december, 2018 / 18:44

  God Jul Nathaline! 🙂 Och grattis i efterskott till din mamma!

 4. 24 december, 2018 / 22:26

  Hoppas er jul varit mysig 🙂

 5. 24 december, 2018 / 23:49

  God jul fina fina du! Kram

 6. 25 december, 2018 / 22:45

  Så fin videpblogg och så söta hundarna är, gosigos.Fin julsminkning du hade =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.