12 Kommentarer

 1. 2 december, 2016 / 12:08

  Vad tråkigt att din syster gått bort och i så unga år och allt. Fint ni gjort på graven.

  • 3 december, 2016 / 11:11

   Ja 🙁 Jag önskar så att hon fanns i livet! Jag kan tyvärr inte ta åt mig äran angående hur det ser ut vid graven då jag endast brukar lämna blommor 🙂 Kram

 2. 2 december, 2016 / 12:29

  sv; Jag kan försöka att ha i åtanke att inte skicka sådana kommentarer till dig, kan dock inte garantera att jag kommer att koma ihåg det 🙂 Att du tar bort dom gör mig ingenting, jag sparar mer tid på att bara skicka kommentarerna till alla möjliga olika personer än vad jag gör genom att t.ex. skriva ner vilka personer som inte uppskattar sådana kommentarer och sedan kolla på den listan varje gång jag tänker skicka iväg en kommentar med tips om en tävling, det förstår du säkert! Och jag skulle inte säga att jag spammar heller, för om jag gjorde det skulle jag verkligen förstå att det blev jobbigt för dig att sitta och radera flera likadana kommentarer om dagen. Men jag skickar ju bara kommentaren en gång 🙂

  • 2 december, 2016 / 12:36

   Det är så fruktansvärt respektlöst att du skriver en sån kommentar i ett inlägg som handlar om min syster som idag inte längre finns i livet. Ibland kan det vara bra att inte vara så upptagen i sig själv och att fiska läsare att man faktiskt läser vad det är man kommenterar.

 3. 2 december, 2016 / 12:44

  Åh… Beklagar 🙁 det är hemskt att förlora någon så nära. Jag har inte kunnat besöka några gravar (har 7 stycken att gå till…) för jag klarar inte av det 🙁 <3

  • 3 december, 2016 / 11:03

   Vi är ju alla olika. Jag tror ju inte att dom är vid sina gravar utan att dom är med oss hela tiden så egentligen behöver man inte besöka gravarna om man inte känner för dig. Det kan räcka med att du tänder ljus hemma för dom. Kram

 4. 2 december, 2016 / 14:28

  Vilken mysig vlog 🙂 Tråkigt att gå till gravar, vet inte hur det känns för har faktiskt inte någon människa som finns nära som har lämnat oss men jag gruvar mig inför den dagen. Har en person men som dog när jag var liten och kommer därför knappt ihåg henne. Tycker det är jättefint av dig som delar med dig av detta! 🙂 <3

  • 3 december, 2016 / 11:04

   Tack fina du. Vilken tur du har som har kvar dina nära och kära! Ta vara på den tiden för man vet aldrig när någon lämnar en. Saknaden är det värsta men man lär sig på något konstigt sätt att leva med den :/ Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *