6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Tung dag imorgon

Veckans vlogg är en av mina favoriter. Tycker att jag lyckades fånga veckan på ett väldigt bra sätt och är helt säker på att ni kommer tycka om den. Lite roligt att veckans vlogg började med regn och slutar med regn.


Annars vaknar jag upp med nackspärr för tredje dagen i rad nu. Och så har jag mens på det. Yes ni kan börja tycka synd om mig nu haha. Det sjuka är att min bestie skrev att hon också hade nackspärr och dagen efter vaknar jag upp med det. Är vi twins or what? Idag ska vi ta en sväng till Uddevalla för att besöka deras Blomsterland. Jag har aldrig varit där tidigare så ska bli kul att se ifall deras utbud är bättre än det vi har här hemma. Dessutom ska jag kanske tillägga att jag besökte vårt Blomsterland två gånger i rad denna veckan. Jag har allvarliga problem I know. Men jag har bestämt att efter idag så blir det inget mer besök i växtbutiker på ett bra tag. Någon som tror på detta? haha

Tung dag imorgon

Det är en tung dag imorgon då jag har fått veta att det blir min sista dag med vovvarna. Jag skulle egentligen haft dom Måndag och Tisdag men det blev ändringar. Har en sån klump i magen. Och detta är väl det negativa med att jobba med hundar. Någon gång så måste man säga hejdå. Jag har i alla fall planterat att vi ska gå till ett ställe som flickorna tycker väldigt mycket om och så tänker jag spendera lite extra tid med dom imorgon. Bara att skriva detta gör mig faktiskt ledsen men jag har sparat en massa bilder och videos på stories. Dessutom så är dom med i en hel del vloggar.

Min senaste växtvideo om Gullrankan / Den stressigaste dagen på länge

Share:

6 Comments

 1. 9 juni, 2019 / 13:04

  Men guuu vilken mysig vlogg hjärtat!! Man kan ju inte bli annat än lycklig hela hjärtat när man ser honom rulla i gräset i slutet, hihi! Kram hjärtat <3

 2. 9 juni, 2019 / 16:42

  Vad tråkigt att det är din sista dag med hundarna, förstår att man bygger upp ett sånt band tillsammans 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   10 juni, 2019 / 08:41

   Ja det känns riktigt tungt faktiskt 🙁 Kommer bli så tomt utan dom!

 3. 9 juni, 2019 / 19:39

  Dina vloggar är bland det mysigaste, älskar när man ser att du uppdaterat! 😀 Tycker verkligen synd om dig ska du veta, så himla tråkigt med nackspärr alltså! Kan nästan förstå att det är väldigt jobbigt, vovvarna är ju verkligen ens bästa vän liksom <3 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   10 juni, 2019 / 08:41

   Va glad jag blir Emma att du tycker det 😀 Idag är nackspärren borta så jag kan leva normalt igen xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.