2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
0   21

Tips till dig som ska köpa en begagnad designerväska

I dagens video berättar jag hur det gick till när jag köpte min första Louis Vuitton väska. Den var nämligen begagnad vid köpet. Jag ger tips på vad man ska tänka på när man handlar designprodukter begagnat. Det finns en del saker att tänka på. Jag har inga problem med att köpa begagnade accessoarer, dock har jag aldrig köpt begagnade kläder. Det är något som dock intresserar mig allt mer.

Postnord har påbörjat en utredning angående varför mina H&M paket aldrig kommer fram till mig. På mindre än en månad har 2 av mina paket fastnat halvvägs och sedan åkt tillbaka som returer. Och detta har endast hänt med H&M paketen, inga andra paket som skickas med Postnord. H&M gör inte ett jävla skit. Har aldrig varit med om en latare kundtjänst. Istället för att kontakta Postnord för att försöka reda ut vad som skett så får jag till svar ”Vi vill inte förlora dig som kund, vad vill du ha för goodwill”. Varför skulle jag vilja ha en rabatt när paketen ändå inte kommer fram? Det finns andra företag som jag hellre lägger mina pengar hos. Oavsett vad H&Ms svar blir så har de redan förlorat mig som kund genom att vara så lata. När ett företag redan går väldigt dåligt så borde man vara rädd om de få kunderna som man har kvar, kan man tycka.
Dela

10 Kommentarer

 1. 21 februari, 2019 / 10:19

  Nej fy vad jobbigt att det blir sådär och det har jag aldrig varit med om. Kramis

 2. 21 februari, 2019 / 10:20

  Sååå trist med posten nuförtiden, en riktig katastrof!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:41

   Har aldrig haft problem med något annat företag eller paket när det kommer till Postnord. Men helt plötsligt så inträffar detta 2 gånger på mindre än en månad med endast H&M paket. H&M skyller på att det är något fel i Postnords system men då borde alla företag som skickar med dom vara påverkade och inte endast H&M. Men nu har de startat utredningar båda två så vi får se vad de kommer fram till.

 3. 21 februari, 2019 / 15:01

  Men gud vad tröttsamt och så dålig kundtjänst hos HM!!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:39

   Ja verkligen! Nu har både H&M och Postnord startat en utredning MEN jag tycker H&M borde kontaktat Postnord direkt då detta är andra gången på mindre än en månad som detta händer med deras paket. Konkurrensen är så himla stor så förstår inte hur de ens kan tänka sig ha råd att förlora kunder.

 4. 21 februari, 2019 / 20:17

  lästa om hm på din story, så himla dåligt alltså!!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2019 / 09:36

   Ja 🙁 Men igår ringde de upp mig och sa att de har startat en utredning. Dock tycker jag att det borde varit mer hjälpsamma första gången som jag kontaktade dom. De borde kontaktat Postnord direkt och inte sagt ”Vi kan inte ansvara för det, det är Postnord som har hand om det”. Jag som kund ska inte behöva springa ner till butiken och skicka 10 mail till Postnord för att H&M är så jävla lata… Chansen är väldigt liten att jag kommer handla där igen. De borde vara betydligt mer rädda om sina kunder med tanke på hur dåligt det går för företaget.

 5. 23 februari, 2019 / 15:34

  Är så glad över att plånboken har ett nytt hem. <3 Du passar fint i den! Sen måste jag även kommentera din HY alltså kvinna! Vilket glow du har!!! <3
  En annan sak.Alltså hur sjukt dåligt med H&M??! Känns som ett stort jäkla skämt? Andra gången det händer just dig också? De borde ju ha panik över det med tanke på det ser ut för dem just nu. Förstår inte hur det kan bli returer utav det och de inte lyfter ett finger. Så sjukt dåligt! Jag själv har också haft otur med dem på sistone, dock inte som du men ja. Fick bebistrosor haha istället för det jag beställt. Alltså mottog ett litet paket med enbart trosor för en liten tjej istället för min beställning på massor med kläder till mig, bebis och mina barn. Hade absolut inte what so ever beställt bebistrosor hahah. Orkar inte riktigt med H&M just nu!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2019 / 08:37

   Tack <3 Jag tycker att H&M borde tagit tag i detta direkt, inte efter 3 mail ifrån mig. Men nu har både dom och Postnord skapat utredningar från varsitt håll så förhoppningsvis så får de reda på vad som sker i Härryda. Dock vet jag inte om jag vill beställa där ifrån igen. Kundservice är något jag värderar väldigt högt och jag anser att de kunde ha skött detta så mycket bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.