Tävling | Vinn ett smycke värt 500:-


Detta inlägget är en tävling i annonssamarbete med smyckendahls.se

Som det står så har ni gett mig så mycket uppskattning de senaste veckorna och sånt tar jag inte för givet! Därför har jag nu anordnat en tävling för er för att kunna ge tillbaka. Hade det inte varit för er läsare så hade jag inte kunnat jobba med detta som jag älskar. Hoppas verkligen att ni vill vara med och tävla.

Tävlingens Regler
Gå in på smyckendahls.se och välj ut det smycket som du skulle vilja ha (max pris 500:-)
Länka produkten i en kommentar och motivera varför just du ska vinna
Glöm inte att lämna din mail så att vi kan kontakta dig.
Tävlingen avslutas den 23 Oktober klockan 10:00
Lycka till ♥

Stort grattis till Johanna


Detta inlägget är en tävling i annonssamarbete med smyckendahls.se

48 Kommentarer

 1. Jonna
  16 oktober, 2017 / 10:51

  Vilken fin tävling, med ett otroligt fint pris 🙂
  Jag har i många år mått väldigt dåligt, haft en ganska tuff uppväxt och inte känt mig hemma i mig själv. Jag har varit så elak mot min egen kropp, straffat mig själv för jag inte varit tillräckligt fin eller bra. När jag var 18 år fick jag diagnosen bulimi men ville inte bli frisk, äntligen var det något jag hade kontroll över i mitt liv och det ville jag inte att någon skulle ta ifrån mig.

  Men när jag var 19 år träffade jag min blivande sambo, en person som såg mig och fångade upp mig. Han har varit min klippa, och hjälpt mig att bli frisk. Och nu sitter jag här, med en 5 åring och en sovandes 4 månaders i famnen och är så otroligt tacksam till livet. ❤️

  https://smyckendahls.se/smycke/rush-big-drop-orhangen-guldklar/

 2. 16 oktober, 2017 / 11:50

  Så roligt med tävling <3

 3. 16 oktober, 2017 / 15:01

  kul med tävling 🙂

 4. 16 oktober, 2017 / 15:58

  Men åå vad kul! Jag är med!! 🙂 Och hittade dessa fina https://smyckendahls.se/smycke/rush-big-pendant-orhangen-guldbla/

  Varför ska just jag vinna? För jag behöver nått fint att fylla min tråkiga vardag med.. Och i början på November så ska jag på en överraskningfest för en som fyllt 30år! Skulle mer än gärna bära dessa super fina örhängen<3 KRAM

 5. 16 oktober, 2017 / 18:36

  Åh, så fint skrivet och vilken jättetrevlig tävling 🙂

  Jag vill gärna vara med och tävla, min mail är ljuvajulia@hotmail.com
  Skulle jag vinna är det här min önskevinst: https://smyckendahls.se/smycke/right-right-now-halsband-stal/

  Jag skulle vilja vinna för att ett buskapshalsband nog skulle hjälpa mig och påminna mig vad jag vill och var jag ska – likt ett tecken, en affirmation. Kompassen kommer definitivt påminna mig om att hålla rätt riktning i livet. Så motiveringen är i princip att jag borde vinna för att smycket mycket väl kan göra mig till en bättre människa 😀

 6. Maria
  17 oktober, 2017 / 11:02

  Jag brukar inte ha tur med sånt här, men jag provar.
  Skulle bli jätteglad om jag vann denna berlock. Livet är tungt just nu men det skulle nog pigga upp lite iaf att få vinna en tävling.
  Smycket känns tidlöst och något jag alltid skulle bära med mig

  https://smyckendahls.se/smycke/beloved-berlockbokstaver-silver/

 7. Monika Lindh
  17 oktober, 2017 / 12:31

  En rosa elefant! Som symbol för kärlek, styrka och lycka! Så söt och det bästa är att en del av priset går till att rädda utrotningshotade elefanter.

 8. Emely
  17 oktober, 2017 / 18:53

  Åh, vilken fin tävling du anordnar och du är också så fin!
  Jag önskar vinna de här örhängen https://smyckendahls.se/smycke/hydrangea-orhangen-silver/
  Nu beger jag mig ut i världen, och önskar ta med något fint på färden. Festligheter, events, konserter, restaurangbesök- ja det återstår att se. Men en sak är säker. Dessa vackra örhängen får mig att glittra och le!
  Ha det gott! emely.drugge@hotmail.com är min mail adress!

 9. Nike
  17 oktober, 2017 / 19:16

  Den här ringen tycker jag verkligen om https://smyckendahls.se/smycke/marcy-ring-stalrose/ . Jag behöver muntras upp lite i mörkret i en tid då det är tufft omkring mig på olika sätt och då det kommer att dröja länge innan dessa omständigheter kan lösas.

 10. Jennifer
  17 oktober, 2017 / 19:41

  https://smyckendahls.se/smycke/flatat-laderarmband-med-bricka-svart/

  Detta skulle jag vilja att min son kunde ge sin pappa i farsdag present. Han har precis drabbats av ansiktsförlamning (pappan, inte sonen) så han behöver piggas upp lite och veta att vi älskar honom fast han är, som han själv säger, lite sned 🙂

 11. Jimmie
  17 oktober, 2017 / 20:59

  Svårt med snygga smycken till killar, men jag gillade detta halsbandet. Äger inget halsband, och ibland kanske man skulle göra till sig och klä upp sig lite 😉

 12. 17 oktober, 2017 / 21:22

  smyckendahls.se/smycke/foam-big-orhangen-silverrosa/ dessa vill jag bära

  Jag har knappt några smycken för den äldsta tar dem och sen glömmer hon bort dem överallt

  Bloodsband@live.se

 13. Jagoda
  17 oktober, 2017 / 21:52

  https://smyckendahls.se/smycke/molly-mini-armband-rose/ – blev helt kär i detta armbandet 🙂

  Jag jobbar inom vården (sjukhus) och det innebär att jag aldrig får ha smycke på mig. = köper aldrig det pga det.
  Det hade varit kul att vinna hem ett armband så kan man kanske börja ha det när man INTE jobbar, t.ex. när man ska ut och äta, eller kolla bio osv 🙂

 14. Ann-Sofie
  17 oktober, 2017 / 23:19

  Skulle så gärna vilja vinna och köpa dessa fina örhängen: https://smyckendahls.se/smycke/brilliance-puck-crystal-orhangen-silverklar/ Har velat ha dem så länge nu. Jag kan inte ha vanliga i silver pga allergi och just dessa örhängen med bling skulle passa bra ihop med min traguspiercing (i stål) Har haft det rätt kämpigt senaste veckorna med psykisk ohälsa och en hel del otur och jag vill bara att det ska vända snart.

 15. Josefine
  18 oktober, 2017 / 11:05

  Jag skulle välja: https://smyckendahls.se/smycke/molly-mini-armband-guld/

  Efter ett tungt år med sjukskrivning och båda mina föräldrars bortgång i somras vill jag försöka fokusera framåt och tänka lite mer på mig själv. Ibland kan lite ytligheter och vackra saker göra mycket för välmåendet. Ett vackert armband skulle pigga upp i höstmörkret.

 16. Therese Jonsson
  18 oktober, 2017 / 20:49

  https://smyckendahls.se/smycke/naomi-cuff-steel-armband/
  Jag har en syster som är en riktig förebild. Vi hinner inte ses så ofta som jag hade önskat,jag tänkte på henne direkt jag såg detta armband för det påminde om henne,enkelt och väldigt vackert. Att få ge henne det bara för att hon är fantastisk vore så fint. Jag vet att hon hade älskat det.
  Ha en fin kväll?

 17. Maria
  18 oktober, 2017 / 21:20

  Jag älskar den gröna elefanten:
  https://smyckendahls.se/smycke/elefantberlock-gron/
  Att den har ett gott syfte och hjälper till att rädda elefanter från utrotning känns ju också bra.
  Den skulle jag känna mig superfin med till såväl vardag som fest!

 18. Linn
  19 oktober, 2017 / 14:41

  Detta armband hade jag velat vinna, helt sjukt snyggt: https://smyckendahls.se/smycke/bling-steel-5-row-armband-guld-klar/

  Jag håller på att gå ner i vikt nu och har gått från 90 kg till 73 kg.. “Bara” 8 kg kvar till mål! Dock känns det ibland motigt och som att man vill ge upp men jag har en låda med saker jag bara får använda när jag nått min målvikt och vad hade passat bättre där i än det snygga, blingiga armbandet? Hade varit perfekt som morot och när jag väl nått min målvikt och tagit på mig armbandet hade jag nog skrikit av lycka 🙂

 19. Julia
  19 oktober, 2017 / 20:14

  Jag vill verkligen ha ett statementsmycke som jag kan bära till fest och vardags, och som mina vänner känner igen är jag. Jag har hittat det perfekta armbandet i roséguld som har en fin och smart knäppning. Håller tummarna!

  https://smyckendahls.se/smycke/ella-armband-rose/

 20. Camilla Sandmark
  22 oktober, 2017 / 22:04

  Det här fina har jag blivit smått förälskad i. Jag gillar ju allt som växer och gror så det här passar mig väldigt bra. Jag har precis blivit friskförklarad från min cancer så det vill jag fira genom att ge mig själv en fin present och med lite tur så kanske jag får den alldeles gratis.

 21. Helena i Uppsala
  22 oktober, 2017 / 22:14

  https://smyckendahls.se/smycke/snowflake-halsband-palladiumsmokey/
  Långa halsbandet Snowflake vill jag ge mamma 89, som är långt inne i dimmorna. Det hon inte ser framför sig existerar inte. Det är här och nu som gäller. De stunder hon inte har mig och min bror där får fyllas med annat så gott det går: färgglada kläder, lackade naglar, söta smycken, god mat i matsalen tillsammans med de andra tanterna.

 22. Emmy
  23 oktober, 2017 / 01:09

  Älskar verkligen elefanter och när jag var inne och tittade på hemsidan blev jag helt kär i detta halsband!
  https://smyckendahls.se/smycke/halsband-elefant-sand/
  Såg även att det var handgjort och av rostfritt stål så väldigt bra kvalité och hemskt vackert. Skulle använda detta underbara halsband var och varannan dag! 🙂

 23. Amanda
  23 oktober, 2017 / 03:08

  https://smyckendahls.se/smycke/grace-armband-guld/

  Jag har länge sökt efter ett armband som är både vackert och simpelt men som samtidigt betyder någonting. Detta armband påminner mig om min mormor som gått bort. Hennes favoritblomma var gullviva och varje gång jag ser ett smycke med blommor i guld så tänker jag på henne. Detta armband hade jag burit på min högra handled för att täcka ett ärr jag fått från en operation som liten. Dessutom matchar det så otroligt fint till min guldiga förlovningsring med små glittriga swarovski kristaller.?

 24. 23 oktober, 2017 / 09:19

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta armbandet. Jag tycker det är så fint och det sticker verkligen ut i mängden. Det bästa är att det passar närsomhelst, och jag som inte har så många armband jag använder skulle bli superglad. Något att ta på sig efter tiden i stallet, hjärtana får symbolisera kärleken till hästarna <3 https://smyckendahls.se/smycke/card-charm-armband-hjarta-rose/ Håller tummarna <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.