Tävling – Vinn en kalender från kalenderkungen.se


Detta inlägget och tävlingen är i samarbete med kalenderkungen.se

Jag kan inte förstå hur jag har klarat mig en hel månad utan en kalender. Det har varit långt ifrån lätt kan jag säga. Jag är beroende av att ha ett organiserat liv. Som egenanställd har man mycket som man ska ha koll på och det har varit så svårt att få allt att gå ihop. Nu kan jag äntligen planera in vad som ska göras, vem jag ska träffa och vilka företag som ska faktureras.
/
I don´t know how I have been surviving a whole month without my calendar. It has not been easy let me tell you that. I am addicted to have a organize life. As self employed I have so many things to keep track on and it has been hard making sure I´m keeping my deadlines. Now I can plan my life, know who I am going to meet and know who to contact.

I mitt samarbete med Kalenderkungen så valde att ha en väldigt enkelt design på insidan. Plats för mycket text vilket var viktigt för mig. I slutet av kalendern finns det även flera sidor att anteckna på vilket är bra för mig då jag kan skriva ner alla ider kring mina sociala medier. Det känns så bra att ha allt samlat på ett och samma ställe.
/
In my collaboration with Kalenderkungen I wanted a very simple design. A lot of space so I can write everything down. In the end of the calendar there are several pages where I can write down my ideas about my social media. It feels so good to have everything in one place.


Tävling & Regler

Nu har du chansen att vinna en egen kalender hos Kalenderkungen.
Allt du behöver göra är att följa instruktionerna.

♥ Kommentera varför just du behöver en ny kalender
Glöm inte att ange din mailadress
♥ Följ Kalenderkungen på facebook & instagram
Tävlingen avslutas Fredag den 3 Februari.

Tävlingen är avslutad och vinnaren blev Jennifer.

 


Detta inlägget och tävlingen är i samarbete med kalenderkungen.se

30 Kommentarer

 1. 30 januari, 2017 / 08:08

  Åh, vilken fin kalender 🙂

 2. 30 januari, 2017 / 08:42

  Åh så fin din kalender blev! Själv litar jag inte på en analog kalender utan behöver ha min digitala som är kopplade till alla mina skärmar för att få mitt liv att fungera, haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2017 / 16:35

   Visst blev den 😀 Jag skulle aldrig kunna ha en digital kalender. Älskar att skriva ner allt som ska göras och stryka över 😛

 3. 30 januari, 2017 / 08:45

  Wiho, vilken grym tävling!
  Jag behöver en ny kalender för min har tagit slut! Jag älskar att organisera upp mina veckor så jag kan hålla koll på när jag har plugg, jobb och träningar. Det känns som ett mer organiserat sätt då man kan bocka av grejer efter hand! Hade gärna velat designa min egna kalender!
  Följer och gillar dem på Facebook! 😀
  Massa kramar! <3

 4. 30 januari, 2017 / 08:59

  Jag använde alltid kalender förr, men nu använder jag bara kalendern i mobilen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2017 / 16:35

   Det ger ju inte alla goa känsla som när man får kladda ner allt och sedan stryka över 😛

 5. 30 januari, 2017 / 10:34

  Riktigt snygg kalender! Har också väldigt stort behov av att planera, haha.

 6. Linnea
  30 januari, 2017 / 12:15

  Fin kalender du fixat!

  Jag vill gärna vinna denna kalender då jag är stundet och har mycket att hålla koll på. Skriver in allt på mobilen men blir svårt att hålla koll på.

  Har även gått upp i vikt på senaste och ska nu börja träna, med en kalender blir det lätt att planera ut träningen. Och hålla koll på allt.

  Att man får designa den själv ser jag bara som ett plus. 🙂

 7. 30 januari, 2017 / 12:56

  Följer som jessica sundberg1

  Det börjar bli svårt att hålla koll på allt som händer i min vardag på jobbet, med bloggen, i hemmet och barnen och deras aktiviteter. Med en bra almanacka får jag överblick och koll och det skulle verkligen behövas! Vill ju inte glömma sonen på träningen igen som förra veckan då vi skulle hämta vårt och kompisens barn och de lämnade 🙂

 8. 30 januari, 2017 / 16:11

  Jag vill gärna vara med att tävla om det tävlas ut väggkalender!? Har fortfarande inte köpt en ny och jag blir… GALEN!! Gaaah, saknar att ha den där översikten över mitt och Eriks liv likosm ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2017 / 16:37

   Just denna tävlingen är gällande samma typ av kalender som jag har 🙂

 9. 30 januari, 2017 / 19:35

  Jag har redan en kalender, så jag önskar alla andra ett stort lycka till!! <3

 10. Helena i Uppsala
  30 januari, 2017 / 19:48

  Det börjar bli svårt att hålla allt i huvudet …

 11. 31 januari, 2017 / 09:42

  så fin!!! synd att jag har en haha. nä men jag har faktiskt än med Theodor på så jag är nöjd 😉

 12. Gunilla.M.B
  31 januari, 2017 / 10:01

  Man behöver alltid hålla koll på tider och annat – så en almanacka vore en värdefull hjälp !!

 13. Gabriella Eriksson Cabrera
  31 januari, 2017 / 12:31

  Efter snart ett år med mammaledighet och dagar som flyter i varandra så skulle jag börja få ordning på livet igen. Dags att bli organiserad för att hålla reda på tider för fyra barn i huvudet är mer än jag klarar av 🙂

 14. Agneta kåhl
  31 januari, 2017 / 14:16

  Jag är usel på födelsedagar..Hjälp mig!??

 15. Paola
  31 januari, 2017 / 20:14

  Som lärare är en kalender förstås oumbärlig, men jag lyckas aldrig hitta någon som passar mina behov fullt ut. Vore underbart att kunna designa en egen! Jag skulle bli hooked direkt 😉 Så kul att få göra den personlig också. Hoppas 🙂 Gillar på fb i som Paola Allegrini och följer på ig som @mikkimuz

 16. Amanda
  31 januari, 2017 / 23:59

  Följer på insta: Amandalotta
  Följer på FB: Manda Nysson

  Åhh jag glömmer saker hela tiden, så behöver verkligen detta, speciellt då jag pluggar på universitet och brukar dubbelboka mig ofta!

 17. Annika Nilsson
  1 februari, 2017 / 10:38

  Jag är en riktig kalender-nörd! Älskar att anteckna i kalendrar och går “all in”. Hoppas få glädja mig med denna smarta! Gillat på Facebook: Annika Nilsson Följer på instagram: Aneritrea

 18. 1 februari, 2017 / 14:20

  Jag har en kalender som jag älskar. Därför vill jag att min dotter ska också ha en som hon kan planera in sina prov etc. 😉

  Följer på fb och insta. Annica beda nilsson. Anniicanilsson.

 19. Maria Larsson
  1 februari, 2017 / 15:50

  Utan en kalender är jag mot dagarnas planer helt chanslös
  Jag gav mobilens funktioner en chans, men den är värdelös
  Jag som vanligtvis alltid gratulerar på bemärkelsedagar och annat
  även om det står i mobilen, jag missar det likt förbannat.
  Därtill ska jag tider för träning, matcher och möten hålla koll
  plötsligt har jag på ingenting en gnutta av kontroll!
  Jag hoppas jag vinner boken från Kalenderkungen
  så återgår jag till telefonerande på Samsungen.

  (följer nu på både insta och FB)

 20. Jennifer
  1 februari, 2017 / 20:20

  Åh vilken tävling!

  Jag skulle behöva en kalender så jag fysiskt kan se hur veckan/månaden ser ut. Jag har tre jobb och dagisbarn – då är det helt omöjligt att få ihop vardagen utan en kalender har jag märkt!

  Hoppas vinna så jag kan få ihop vardagen utan att missa saker 🙂

 21. Angelica
  2 februari, 2017 / 02:11

  Till skillnad från dig så är jag jättedålig på att planera och organisera, så min motivation lyder helt enkelt att denna vinst kanske hade kunnat väcka den sidan hos mig.

 22. 2 februari, 2017 / 13:17

  Jag är gärna med 😀 jag älskar att planera och det behövs för att hinna med alla jobb och allt 😀 hoppas därför på tur

 23. Emely
  2 februari, 2017 / 22:03

  Vilken härlig tävling!
  Jag följer på ig och facebook. Jag ska flytta till NYC om ett par månader och då kommer det bli full rulle i mitt liv. Det gäller att skriva ner allt så jag inte missa det mesta av det bästa 🙂 ha det gott!

 24. Maje
  3 februari, 2017 / 09:01

  Men vad fin!

  Köpte en kalender i förbifarten och när jag sen ska använda den så kommer jag på: Men här finns ju knappt plats att skriva! Jag gör mycket grejer och skriver mycket därmed och behöver plats…

 25. Matilda
  3 februari, 2017 / 15:55

  Vart jag mig i världen vänder,
  behöver jag en schysst kalender.
  Hoppas nu på första pris,
  en designad på mitt eget vis.

  Följer på FB och Instagram där jag heter andersson.matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.