17   42
2   31
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Svaren på frågestunden

Share:

6 Comments

 1. 25 juni, 2019 / 08:46

  Vad kul att du svarar på frågorna via en video. Ska kika på den ikväll. Sv. Tusen tack för svaret angående samarbeten. Hade faktiskt ingen aning om det och ska aldrig mer tacka ja till sådana erbjudanden här framöver. Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   26 juni, 2019 / 21:07

   Kul att jag kunde vara till hjälp 🙂

 2. 25 juni, 2019 / 11:33

  Så himla roligt att få höra svaren!! Nu har jag lite mer klarhet med vilka hundar som är dina osv haha 😉

  sv: Haha åh så roligt att du längtar, det gör jag också, sååå mycket!! Måste ta och lugna ner mig dock för kommer känna en enorm fotostress där hahaha jisses, de gör jag alltid när jag reser dock, måste fånga ALLT det fina på bild!! 😉 Men det kommer jag!!
  Jag använder tyvärr inte instagram meeen jag rensade dock den nu helt för att jag troligtvis ska börja använda det hehe.. börjar nu när vi reser och sen hoppas jag att de håller i sig, iallafall till hösten/vintern börjar haha! Är inte lika inspirerad på de årstiderna för då är allt mycket gråare haha. Har nämligen börjat instagramma flera gånger men det har aldrig blivit något av det men hoppas de blir det nu för är ändå sugen på det!! Och när man reser kan man ju lägga upp massa fint ju 😉 Heter idalinneacaroline där, inga bilder än men det kommer snart haha 😀

 3. 25 juni, 2019 / 13:21

  Så roligt att få höra alla svar! 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.