0   22
11   30
2   29
0   26
0   25
0   30
0   33
4   40

Nytt år brukar innebära planering av sitt nya jag

Gazelle W / I-5923 / SG Runner WNS

Nytt år brukar innebära planering av sitt nya jag. Jag har en hel del på min lista av mål men vi kommer ta det i en video. Något som jag alltid behöver investera i varje år är nya skor. Mina sneakers är på sin sista runda så jag har börjat kolla efter andra sneakers. Är så kär i de vita längst till höger. Hur snygga?


Perfect Pointy Boot / Psdenee Boot / BFANJA Suede Belt Boot

Något som jag älskar är boots. Tycker det är så snyggt men framför allt bekvämt. Gillar verkligen bootsen i mitten och det bästa av allt är att de är på rea. Hela 30% rabatt vilket är ett sånt bra fynd! Jag gillar att de har en så låg klack. Tänk att man förr gick runt i 13 cm höga klackar. Det skulle jag aldrig göra idag. Jag gillar att ha klack men gärna en liten som gör det bekvämt men samtidigt att man får bättre hållning. Och är det något som jag verkligen behöver förbättra så är det min hållning.

Tanjun High Rise / 6IN Premium Boot – W / Air Max 97

Att man ska ha stor platå på skorna blev en trend för något år sedan. Personligen så får de mig att tänka på 90-talet. Och som ni vet så är jag inget fan överhuvudtaget av modet som fanns då. Men som tur är så tycker vi alla olika och därför ville jag inkludera dessa. Många av skorna ser väldigt bra ut när de sitter på så döm inte ut dom direkt.
Share:

16 Comments

 1. 8 januari, 2019 / 10:35

  Älskar tredje paret i mitten, wow <3

 2. 8 januari, 2019 / 10:50

  Älskar också sneakers och boots! 😀 Kramis

 3. 8 januari, 2019 / 10:54

  Riktigt snygga 😀

 4. 8 januari, 2019 / 11:36

  Jag behöver verkligen köpa ett par nya sneakers jag också! Har aldrig gillat det förut, men förra året köpte jag ett par som slets ut för att det blev mina absoluta favoriter! Ska nog ta och gå igenom garderoben ikväll och göra en plan på kommande inköp.

  • dixiwonderland
   Författare
   9 januari, 2019 / 17:48

   Jag har alltid älskat sneakers men eftersom att det inte var ”mode” så har jag alltid känt mig tvungen till att ha klackar på bild. Nu skiter jag totalt i det och bor mer eller mindre i sneakers xD Enklast så när man har hund 😉

 5. 8 januari, 2019 / 12:12

  Haha jag håller helt med. Förr gick jag i högklackat hela tiden, nu klarar jag knappt små klackar. Benhinnorna och ryggen gillar inte klackar längre! 😉

 6. 8 januari, 2019 / 15:22

  Åhh, skor får man aldrig för många av!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 januari, 2019 / 17:46

   Där kan jag inte riktigt hålla med. Är ingen skoperson då jag alltid får skavsår men de jag har börjat bli allt för slitna 😛

 7. 8 januari, 2019 / 18:50

  De vita sneakersen är otroligt fina 😍

 8. 8 januari, 2019 / 20:02

  gilla också de vita till höger 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.