Alla hjärtans dag middag

Vi hade det så himla mysigt igår ♥ Vi valde att fira Alla hjärtans dag hemma då min sambo kommer hem vid sex och så hade jag Ronja på kvällen. När jag har henne på kvällen så åker vi dit tillsammans så får Ronja och Bonzo en promenad med varandra. Till förrätt hade jag gjort en vegetarisk “burrito”. Jag har tyvärr inget bättre namn för det men det är spenat, vitlök, pesto, ost och kryddor inbakat i smördeg. Väldigt gott. Till huvudrätt åt vi potatisgratäng, rostbiff med pepparsås och så avslutade vi middagen med Sia glass. Sen låg vi i sängen och tittade på tv. Jag skrattade så jag grät när jag såg Parneviks. Farao eller Sara O var något av det roligaste jag sett i tv. Nu ska jag äta frukost innan jag drar iväg och kör ett träningspass med Ronja.

We had such a cozy night yesterday ♥ We decided to celebrate Valentine´s day at home because my partner works in another city and I had Ronja that night. When I have her in the evnings we all go over there so that Ronja and Bonzo can have their walk together. For starter we had a veggie “burrito”. I don´t have a better name for it but it´s spinach, garlic, pesto, cheese and spices baked in puff pastry. Very good. For the main course we ate potato gratin, roast beef with pepper sauce and so we finished dinner with SIA Glass. Then we lay in bed and watched TV. I laughed until I cried when I saw Parneviks. Farao or Sara O was one of the funniest people I’ve seen on tv. Now I´m gonna eat breakfast before I go over and have a workout with Ronja.
Share:

22 Kommentarer

 1. 15 februari, 2017 / 10:16

  Men va mysigt 😀

 2. 15 februari, 2017 / 11:47

  men wow vilken mysmat ?✨

 3. 15 februari, 2017 / 12:17

  Så gott och mysigt! 🙂

 4. 15 februari, 2017 / 13:46

  omnooom vad gott det ser ut och låter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.