2   26
5   34
1   29
1   25
1   31
7   38
1   29
2   21

Misstänker att flera av er är lediga imorgon

Linetta Dress / Akilla Dress / Trick Treats Top

Hoppas att ni har haft en bra dag denna Onsdag.
Misstänker att flera av er är lediga imorgon?

Själv har jag inte en enda ledig dag denna veckan. Många hundpromenader och annat som behöver göras. Jag misstänker att jag har hamnat lite i en svacka igen. De kommer och går. Det kan jag tycka är det svåraste med mitt jobb. Att jag måste skapa mina arbetsuppgifter. Jag har ingen som talar om för mig vad jag ska göra eller när det ska göras. Och då kan det lätt bli att man hamnar i en svacka där man inte vet vart man ska börja.

Ane Singlet / Ane V-Neck Top / Summer Sleeveless Lace Dress 

Idag har jag pysslat om mina växter. Det absolut bästa jag vet. Belöningen man får är varje litet nytt blad som tittar fram. Men det som har gjort att växterna har blivit en så stor del i mitt liv är att det är enda gången som hjärnan stänger av. Är jag ute och går, sitter framför datorn eller vad som helst så går hjärnan på högvarv. Men när jag pysslar om mina växter då är jag i nuet och det är därför som de är en så viktig del av mitt liv.

Rasha Shirt Dress / Sadie Shorts / Basha Funnel Midi Top

Igår kom jag upp i över 21.000 steg som jag berättade imorse. Idag misstänker jag att det kan hända att jag faktiskt kommer över det. Jag har nämligen planerat in två träningspass direkt efter varandra. Kan låta smått galet men det är de inte. Först ska jag ut med hundarna och eftersom att de bor 20 minuter ifrån mig så aktiverar jag det som ett träningspass i min fitbit. Dock fokuserar jag inte på att få en bra tid eller så för när jag väl är ute med hundarna så går det inte speciellt snabbt. Min sambo möter upp mig på vägen hem sen och då ska vi sen iväg och springa i skogen. Det blir mer som ett riktigt träningspass och då hoppas jag att jag slipper smärtan i benet eftersom jag borde vara uppvärmd från hundpromenaden.

Marcella Kaftan Dress / Sunni Mini Dress / Lisa Dress

Jag tycker det är så himla roligt att vara mer aktiv igen. Jag behöver vara det för min hälsa. Men detta är nog första gången som jag gör det utan att fokusera på min vikt. Det enda jag tänker är hälsa och målet är naturligtvis att må bra. Det inkluderar att jag behöver gå ner i vikt men det är en väldigt stor skillnad på att träna för att bli smal och träna för att må bra.

Ellie V-Neck Top / Malla Dress / Malla Maxi Dress

Nu ska jag spendera sista timman med att arbeta undan lite inlägg innan jag ska ge mig ut på dagens första träningspass. Solen skiner men det är endast 13+ och blåser svinkallt. Hoppas verkligen att sommarvärmen kommer snart. Ska ni träna idag?

Dela

12 Kommentarer

 1. Marie
  29 maj, 2019 / 17:24

  Vi gick en kort promenad idag men det var så kallt ute och man blåste ju nästan bort 😔

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2019 / 11:42

   Idag blåser det verkligen storm 🙁 Så himla tråkigt! Vi hade planerat att springa idag men tror inte jag pallar det när vädret är så dåligt!

 2. 29 maj, 2019 / 19:28

  Himla mycket fint! Har fått en kärlek för gult så fastnade verkligen för de gula klänningarna 😀 Du har verkligen rätt i detta med att träna för att må bra och träna för att bli smal, det är stor skillnad och jag tycker det är så viktigt att man inser att man ska träna för att just må bra för det är mer hållbart i längden!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2019 / 11:42

   Ja träningen ska vara kul och något man gör för att må bra 😀

 3. 29 maj, 2019 / 19:59

  Härligt att ta en långpromenad!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2019 / 11:41

   Ja 😀 Fast det kunde varit varmare. Känns inte kul att gå med vinterjacka i Maj 🙁

 4. 29 maj, 2019 / 20:27

  Riktigt fina plagg! 😀 Och härligt med träningspass!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.