2   18
0   15
4   27
0   21
2   20
3   25
4   24
0   26

Meal Prep | Frukost och två middagar

Meal Prep
Frukost och två middagar

Som ni kunde se på instastories så hade jag fullt upp i Söndags med att göra matlådor. Detta är något som jag absolut kommer fortsätta göra för det underlättar så mycket. Man kan tycka att det är löjligt att jag förbereder min frukost men kan jag underlätta mina vardagar då gör jag det. Som ni vet är mitt blodtryck inte det bästa och jag tar min hälsa på största allvar nu. Att göra meal prep tar bort en stor stress för mig. När jag har dagar då jag har mycket arbete så är mat de sista jag har i tankarna. Jag tror vi alla kan känna igen oss i hur jobbigt det är att behöva ställa sig och laga mat när man har haft en lång arbetsdag. Då är det perfekt att vi har en massa färdiga matlådor som jag bara kan värma.


Jag har sett fram emot denna dagen så länge! Jag är ledig från hundarna idag så min bestie kommer hit. För en gångs skull så ska vi ut och äta lunch. Förr gjorde vi detta varje vecka men nu de senaste så har det inte blivit av då hon endast har kunnat komma hit när jag har haft hundarna. Men idag ska vi in och äta en god lunch tillsammans. Fotografera, kolla i lite butiker och bara ha en riktigt bra dag. Tråkigt bara att det fortfarande är för kallt för att gå barbent men det verkar som att värmen är på väg tillbaka. Jag går fortfarande runt i min vinterjacka. Men nu tänkte jag sätta igång med att få saker gjort.

Ni har väl inte missat vloggen när vi åkte till IKEA?

Share:

8 Comments

 1. 14 maj, 2019 / 09:43

  Vad härligt att du har en ledig dag ifrån hundarna och ni får ha det så mysigt tillsammans! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2019 / 11:17

   Vi hade en riktigt fin dag tillsammans 😀

 2. 14 maj, 2019 / 10:12

  Så duktigt med meal prep! Brukade göra det förut men har tappat rutinen.

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2019 / 11:17

   Det är sjukt nice och underlättar så mycket 😀

 3. 14 maj, 2019 / 16:42

  Matlådor är alltid bra. Jag förbereder även kokta ägg till frukost!

 4. 14 maj, 2019 / 17:58

  Verkar ju riktigt gott alltihopa! Superbra tips och roligt med matvideo 😀

  sv: Åhjajo.. har fortfarande inte tagit in allt, satt med hakan ner i marken hela avsnittet och var helt mållös efter. Visste inte hur jag skulle känna haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2019 / 11:16

   Ska bli grymt kul att se nästa avsnitt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.