5   25
7   38
1   37
3   34
2   33
3   31
3   26
4   29

Jag kommer få tillbaka ca 600 kronor mer

Höjdpunkten i veckans vlogg är utan tvekan när jag öppnar mina paket. Det är vid såna tillfällen som jag är så glad att jag faktiskt vloggar varje dag. Min reaktion när jag packar upp min Monstera Deliciosa Variegata är så äkta. Jag fick även hem min nya skärbräda från Stylemood.


Annars så har det varit väldigt mycket jobb denna veckan. Mer än vad jag vanligtvis har och det känns i kroppen. Att arbeta hårt och vara driven är bra men alla behöver vila. Så under nästa vecka så hoppas jag att jag kan få en dag ledigt. Bara för att få vila upp batterierna lite. Jag har inte ens lagt upp hälften av bilderna från fotograferingen för jag har helt enkelt inte haft tid.

”Jag kommer få tillbaka ca 600 kronor mer”

En rolig sak som inträffade igår. Jag satt och försökte hitta när man skulle få skattepengarna. Loggar in och ser att det har blivit ändringar i min deklaration och jag kommer få tillbaka ca 600 kronor mer än tidigare. Den lyckan! Min sambo tyckte inte att det var någon big deal men jag blev överlycklig. Dock tycker jag det är konstigt att Skatteverket inte skickar ut något meddelande om att de hade blivit ändringar? Att jag loggade in var rena slumpen och jag var tvungen att skicka in min deklaration på nytt. Hade jag inte loggat in så hade jag aldrig fått veta att det blivit ändringar och att min inskickade deklaration hade gått tillbaka.

Då jag arbetade för 7 företag förra året så är det inte lätt för mig att komma ihåg alla. Vissa arbetar man med i kanske endast 2 månader och då lägger man det inte riktigt på minnet. Nu var det väl ett företag som helt hade glömt att skicka in mina uppgifter till skatteverket då de varken var med när jag loggade in eller på pappret som kom hem. På grund av denna ändringen så kommer jag få mina skattepengar i Juni istället för nu i April. Det gör inte så mycket då jag ändå ska ta och spara i stort sett allt.

”Känns fantastiskt att uppnå sitt sparmål på så kort tid”

Jag hade som mål detta året att spara undan en viss summa innan årets slut. Och tack vare skattepengarna så lyckades jag nå de målet på endast 6 månader. Det känns helt fantastiskt. Att nå sina mål är en sån magisk känsla och det har verkligen gjort att jag känner mig mer driven än någonsin. Allt arbete lönar sig och även om det känns tungt vissa dagar så är det värt det.

Share:

28 Comments

 1. 7 april, 2019 / 10:08

  Åh vad roligt att du ska få tillbaka på skatten 🙂 Och trots att du gör ett fantastiskt jobb på dina sociala medier så ta hand om dig också 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 april, 2019 / 09:22

   Ja det är super kul att få tillbaka så mycket på skatten som jag får i år 😀

 2. 7 april, 2019 / 10:56

  Men åh vad härligt med extra pengar tillbaka 😀 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 april, 2019 / 09:21

   Blir ju rätt mycket extrapengar tillbaka nu xD

 3. 7 april, 2019 / 11:02

  Vad kul 🙂

 4. 7 april, 2019 / 12:44

  Underbart att få mer pengar än vad man förväntat sig, att få tillbaka pengar är verkligen så underbart oavsett summa! 🙂

 5. 7 april, 2019 / 13:15

  Det är verkligen skönt när man lyckas med det sparande man satt upp som mål. Jag försöker utmana mig lite mer varje månad och spara lite mer. Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 april, 2019 / 09:20

   Ja det är en väldigt härlig känsla att nå sina mål 😀

 6. 7 april, 2019 / 17:28

  Vad grym du är! 😍

 7. 7 april, 2019 / 18:11

  Fina du, och vad kul, 600kr mer klagar man ju inte på hehe! Kram på dig och hoppas du har en fin kväll<3

 8. 7 april, 2019 / 18:36

  Wow grattis! Så kul att du når dina sparmål, det är stort! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   8 april, 2019 / 09:19

   Tack 😀 Ja det känns så härligt, speciellt när jag gjorde det 6 månader tidigare än väntat 😛

 9. 7 april, 2019 / 19:08

  Så roligt att få tillbaka pengar 🙂

 10. 7 april, 2019 / 19:15

  Vad roligt att du fick mera pengar och sånt är aldrig fel 😀 Kramis

 11. 7 april, 2019 / 19:16

  Klart man inte klagar på att få tillbaka lite extra! 😀

 12. 8 april, 2019 / 01:09

  nej men grattis till målet sånt är så jätte skoj o lite extra pengar är ju aldrig fel
  ha en fin måndag

 13. 8 april, 2019 / 07:38

  Mer pengar är aldrig fel!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.