0   22
0   19
1   27
0   23
2   30
2   42
1   38
5   50

Jag har hittat ett nytt klädmärke vid namn Parisian

Floral Print Tie Waist Mini Dress / Frill Detail Tie Waist Mini Dress / PCCAMMEA SS Off Shoulder Top

Jag har hittat ett nytt klädmärke vid namn Parisian. Majoriteten av kläderna i detta inlägget kommer från de märket. Har aldrig hört talas om det tidigare men så mycket fint de har. Det är verkligen ett klädmärke som faller mig helt i smaken.

Short Sleeve Lace Dress / Ditsy Floral Wrap Front Lace Mini Dress / Floral Frill Detail Belted Mini Dress

Blommigt och sött är min kombination för den perfekta klänningen. Parisian verkar hålla med mig i det. Kolla bara hur vacker den lila klänningen är i ryggen. För att inte tala om den blommiga klänningen. Så mycket detaljer i det härliga mönstret.

Trymaine Long Sleeve Casual Dress / Pauldina Peasant Skirt / Winda Short Sleeve Casual Dress

Den lantliga stilen håller i sig och det är jag glad för när jag ser detta. Tycker mönstret är så himla snyggt. Den rosa klänningen är riktigt söt men jag älskar den blå så himla mycket. På sommaren så vill jag inte ha tajta kläder för det blir för varmt. Därför hade denna blå klänningen kunnat bli den perfekta vardagsklänningen. Kjolen är också helt otroligt fin. Har så många söta blusar som jag hade kunnat matcha med den.

Trish Sleeve Casual Dress / Ls Ashtn Dr Long Sleeve Casual Dress / Noffi Dress

Förra året så blev jag helt besatt av blått. Och tur för mig så verkar trenden fortsätta även detta året. Just blått känns väldigt Svenskt för mig. Kanske för att det är en av färgerna i vår flagga men också för att jag tänker på svensk sommar som ofta innehåller blå himmel och blått hav.

Leaf Playsuit / Floral Frill Hem Belted Cami Dress / Print Mesh Skirt

Sist men inte minst. Tre super söta outfits som hade varit helt perfekta till vardags. Ibland kan ett väldigt enkelt plagg bli så mycket mer tack vare att de kommer i en färg eller mönster. Jag hade inte haft något emot ifall alla dessa tre flyttade in i min garderob. Om ni är sugna på mer kläder så kan ni ta en titt här.

Share:

18 Comments

 1. 8 april, 2019 / 10:08

  Åh vad sugen man blir på sommaren nu! <3

 2. 8 april, 2019 / 10:10

  Jag har aldrig heller hört talas om märket tidigare och så snygga plagg! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   9 april, 2019 / 07:27

   Inte jag heller men jag älskar det 😀

 3. 8 april, 2019 / 10:29

  Vilka underbara sommarklänningar, längtar till våren och sommaren!

 4. 8 april, 2019 / 11:06

  Men wow så mycket fint och jag älskar också de där blå-mönstrade, så himla vackra!! Sommarlängtan på det minsann! 😀

 5. 8 april, 2019 / 12:20

  Aldrig hört förut faktiskt, men så mycket fint! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 april, 2019 / 07:26

   Inte jag heller. Vet inte om Nelly precis har fått in det 😀

 6. 8 april, 2019 / 14:29

  Sååå fina grejer! Älskar den prickiga gröna klänningen! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.