17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Igår var vi och såg Aladdin

Ligger just nu helt slut i sängen och ser på Stranger Things säsong 2. Ser om säsongerna inför tredje säsongen som kommer den 4 Juli. Vi var ute och körde ett träningspass för någon timme sedan. Mitt sjunde pass denna veckan! Är så trött nu men ska ta det lugnt tills jag ska iväg och ta ut hundarna.

Igår var vi och såg Aladdin

Den var så jävla bra! Lika bra som Skönheten och Odjuret. Jag älskar verkligen att dom gör en remake på alla Disney filmerna. Will Smith var verkligen helt perfekt för rollen som Anden. Bjöd på många skratt och de andra karaktärerna var också helt fantastiska. Den var väldigt lik Dinsey filmen vilket jag gillar. Sen var det vissa scener som inte alls stämde överens men det har man förståelse för. Dock blev jag lite besviken på Jafar. När man var liten så var man verkligen rädd för honom men nu tyckte jag inte alls att han hade något obehagligt över sig. Det var väldigt mycket sång i denna filmen. Roligt att höra låtarna på engelska då de är så lika de svenska. Det som jag tycker gjorde hela filmen är att de använde skådisar med rätt ursprung.

Det har varit stora debatter om detta i Hollywood

Att dom tex istället för att använda en asiatisk skådespelerska till filmen Ghost in the shell tog Scarlett Johansson. Roligt att se att det äntligen börjar bli förändringar. Mulan ska komma ut 2020 och där har de bara använt sig av asiatiska skådisar vilket är helt rätt. Crazy, Rich, Asian är den första filmen på 25 år som endast har asiatiska skådisar i. Det skapade stor debatt i USA och nu märker man allt mer att de börjar casta personer efter etnicitet men på ett positivt sätt. Har ni inte sett Aladdin så se den. Det är som man säger med Dinsey filmer. Man kan se dom om och om igen.

Min senaste växtvideo / Bästa sommarmodet

Share:

14 Comments

 1. 2 juni, 2019 / 19:12

  Vad härligt att filmen var jättebra och den vill jag också se! 😀 Kramis

 2. 2 juni, 2019 / 19:25

  Älskar verkligen att de börjar göra Disneyfilmerna i en ny version, man blir aldrig för gammal för det liksom! Måste helt klart se Aladdin 😀

 3. 2 juni, 2019 / 20:08

  Åååh, kommer nya säsongen redan i Juli?! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2019 / 10:01

   Redan? Känns som att man har väntat forever xD

 4. 2 juni, 2019 / 20:37

  Åh måste se Aladdin!! Så härligt att den var bra 😀 Och Disneyfilmer kan ju vara bland det bästa, man tröttnar aldrig på dem!! :’)

 5. 2 juni, 2019 / 20:59

  åh vill se aladdin 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2019 / 10:01

   Gör det, du kommer inte ångra dig 😀

 6. 3 juni, 2019 / 06:37

  Men åhhh! Nu MÅSTE jag ju verkligen bara gå och se Aladdin! Har varit så sugen men inte lyckats klämma in det, men kanske får bli min post-tenta-present till mig själv? Hihi! KRAM hjärtat <3

 7. 3 juni, 2019 / 21:42

  Jag vill verkligen se Aladdin! 😀 Ser otroligt mycket fram emot Lejonkungen också! 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juni, 2019 / 11:28

   Lejonkungen kommer vara ett gråtkalas xD Förstår inte hur man klarade av att se Dinsey filmer när man var liten xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.