5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Igår hade jag en ledig dag och tur var väl det

Igår hade jag en ledig dag och tur var väl det. När jag la mig igår kväll visade min fitbit att jag hade gått 21,950 steg. Rekommenderat är 10,000. Det kändes i benen. Men väldigt kul att komma upp i så många steg. Att nå 10.000 steg på en dag är väldigt enkelt för mig. Det räcker med en längre hundpromenad. Men jag dividerade länge om jag skulle vlogga eller inte men valde att ha en ledig dag och tur var väl det med tanke på allt som inträffade…

Jag och bestie hade planerat gårdagen i flera veckor. Vi hade nämligen samlat på oss presentkort hos Blomsterlandet så planen var att ta bussen dit för att shoppa loss. Men innan vi åkte dit så skulle vi äta lunch på Thai Singbar som är vårat favorit ställe när det kommer till asiatisk mat. Dock fick vi naturligtvis problem när vi skulle gå på bussen. Jag hade helt glömt av att jag både hade ny telefon och kort vilket gjorde att jag inte var inloggad på appen To Go. Så vi fick hoppa över den bussen och ta nästa. Och när jag har skrivit in de nya kortet och ska godkänna så måste jag logga in på mitt bank-id…

Saken är den att jag har inte bank-id på min nya telefon

Ni anar inte hur hjälplös man känner sig utan sitt bank-id. Jag kan inte betala, swisha, logga in på mina banker eller något. Och anledningen till varför jag inte har bank-id är för att min bank skickade ut fel kod till mig så nu inväntar jag en helt ny dosa (den förra hade jag slängt… yes så smart är jag) så jag kan skapa min egna kod och sen hoppas jag att jag kan få igång bank-id på min nya telefon! Just nu har jag kvar min gamla telefon så varje gång jag ska göra någon betalning eller logga in någonstans så måste jag använda den. Jag är så trött på elektronik att jag kan spy. Först krångel med luftfuktaren och jag har inte ens fått tillbaka pengar för den som jag skickade tillbaka. Vi kom i alla fall iväg och jag köpte en ny familjemedlem igår. Var så trött när jag kom hem och då skulle jag direkt ut med hundarna och sen åt jag inte middag förrän klockan 22:00 när min sambo kom hem från jobbet. Idag blir en betydligt lugnare dag vilket jag ser fram emot.

Senaste vloggen / Snyggaste kläderna

Dela

10 Kommentarer

 1. 29 maj, 2019 / 09:49

  Fy vad jobbigt och jag kan också bli trött på elektroniken ibland. Skönt att du hade en ledig dag igår och ha en fortsatt fin dag! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2019 / 11:43

   Ja man blir så trött när saker inte fungerar!

 2. 29 maj, 2019 / 10:22

  Men åååh vad irriterande!! Allt ska bara funka liksom! 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2019 / 11:43

   Ja 🙁 Hoppas jag får koden imorgon annars är jag inne på snart 4 veckor utan bank-id på min nya telefon…

 3. 29 maj, 2019 / 12:20

  Stämmer, bank-id är det svårt tt leva utan numera!

 4. 29 maj, 2019 / 20:25

  jag skulle vilja kolla hur många steg jag tar på jobbet, tycker jag far runt som en liten hamster x)

 5. 30 maj, 2019 / 07:24

  Men herre vad grym du är!! 21 950 steg är ju verkligen helt otroligt! STOR KRAM hjärtat <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.