2   23
0   19
2   20
3   24
4   24
0   26
8   27
0   18

Igår åkte vi ut till Öresjö

Igår åkte vi ut till Öresjö. Tanken var att tvätta våran bil men de har fortfarande inget Öresjövatten. Under sommaren så har min sambos farmor och farfar tillgång till vattnet som finns i en sjö precis där de bor. Dock har pumpen som pumpar upp vattnet varit trasig så de har väntat mer än halva sommaren nu på en ny. Vet inte varför det har tagit så lång tid men förhoppningsvis får de vatten nu i veckan. De har fortfarande vanligt vatten i kranen men det använder vi inte till utomhus aktiviteter.

Vi hade dock riktigt fint väder så vi satt ute i solen och åt lunch. Hade köpt med oss plocksallad som är så himla gott. Tråkigt nog såg jag att vi kom försent för att kunna plocka fläder. Så himla tråkigt för jag ville så gärna testa på att göra saft för första gången. Men nästa år då ska det bli fläder saft. Har sett att det finns mängder med blåbär ute i skogarna nu så tänkte ge mig ut och plocka lite. Förra året kom det nästan ingen alls men i år är det hur mycket som helst.

Idag har vi spenderat hela dagen med att städa. Det behövdes verkligen. Jag har inte orkat städa (pga att jag är sjuk) men nu när min sambo har semester så fick jag hjälp. Det blev en storstädning som förhoppningsvis fick bort alla sjukdomsbakterier. På Onsdag har jag varit sjuk i 2 veckor. Men nu börjar jag äntligen känna mig bättre. Idag har jag orkat hålla igång mer vilket ger mig hopp om att jag faktiskt kommer bli frisk denna veckan.

Share:

14 Comments

 1. 15 juli, 2019 / 20:50

  Vad härligt att ni hade så bra väder och jag måste också ut och plocka blåbär snart. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juli, 2019 / 12:15

   Jag tror vi ska ge oss ut senare idag och plocka lit blåbär 😀

 2. 15 juli, 2019 / 22:29

  Vad mysigt!!! Så gott med plocksallad 😀

 3. 16 juli, 2019 / 07:00

  Hade också behövt röja upp här hemma idag alltså! Har stökat till det alldeles för mycket!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juli, 2019 / 12:14

   Do it 😉 Alltid skönt sen när man är klar 😀

 4. 16 juli, 2019 / 09:32

  Hoppas städningen gjorde att ni får bort sjukdomen ordentligt och att du blir frist snart 😀

  Jag vill också ut och plocka blåbär! Och fläder, det är ju den godaste saften!
  Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juli, 2019 / 12:14

   Känner mig äntligen på bättringsvägen 😀 Ja fläder är så gott!

 5. 16 juli, 2019 / 10:44

  vad mysigt med en liten tur! alltså jag gillar verkligen inte fläder, tycker det är så strävt

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juli, 2019 / 12:14

   Oj jag har aldrig varit med om att någon inte tycker om det xD Men alla är vi olika 😀

 6. 16 juli, 2019 / 12:00

  Vilka fina bilder, det ser ut som att ni har betydligt mycket mer sommar än vad vi har! Här känns det nästan lite hastigt!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juli, 2019 / 12:13

   Jasså? Hoppas att ni också får bättre väder snart då 🙂

 7. 18 juli, 2019 / 22:52

  Så fina bilder och vad har här med tassen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.