17   42
2   31
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Hänga med på fotograferingen vid rapsfälten

Fjärde året i år som vi fotograferar vid rapsfälten

Vilken slö vecka detta har varit. Min ork har varit totalt bortblåst och jag var rädd att jag inte skulle få ihop någon vlogg alls men det visade sig att den blev riktigt bra! Ni får se när jag öppnar ett flertal paket och hänga med på fotograferingen vid rapsfälten. Dock blåste det så fruktansvärt mycket samt att solen låg på hela tiden så av 300 bilder behöll jag endast 5. Vi ska tillbaka nu i veckan och förhoppningsvis så får vi bättre bilder vid rapsfälten.


Idag tog jag en liten sovmorgon till halv åtta. Sen var det bara upp och göra klart denna vloggen som ni ser här ovan. Vi var nämligen bortbjudna på middag igår hos min sambos pappa. Det blev även lite hundkalas då både Melker och Bonzo har fyllt år. Vi hade det så himla mysigt och vi avslutade kvällen med spel. Skrattade så himla mycket. Vi har alltid så roligt tillsammans, speciellt när Olivia är med. Hon slänger ur sig de roligaste kommentarerna.

Vid elva åkte vi iväg till Överby. Jag handlade mat medan sambon tvättade bilen. Han är iväg och ska byta däck på våran bil och jag är kvar här hemma. Denna veckan har inte varit en bra jobbvecka för mig. Varje dag har varit så lång och det har känts som att jag har haft bly på benen. Varje steg har varit jobbigt. Men nu börjar jag känna mig mer som mig själv och då är det dags att ta tag allt jobb. När min mamma har varit här och hämtat Ronja så ska jag börja spela in en matvideo. Ska nämligen göra en massa matlådor idag till kommande vecka så tror det kan vara kul att göra en video om det. Sen har jag även ett flertal blogginlägg som måste skrivas.

Min senaste vlogg / Veckans bästa blogginlägg

Share:

18 Comments

 1. 12 maj, 2019 / 14:43

  såg bilderna på Insta, fina blev de:D

 2. 12 maj, 2019 / 15:04

  Vad mysigt ni har haft det och så roligt att ni har haft hundkalas! 😀 Kramis

 3. 12 maj, 2019 / 16:48

  Åh vad härligt det låter som att det varit för dig, och vad kul att vovvisarna blev lite firade också! 😀 Kram

 4. 12 maj, 2019 / 18:30

  Rapsfälten är så otroligt vackra! Måste leta reda på ett när rapsen börjar blomma i Stockholm också!

 5. 12 maj, 2019 / 19:55

  Åhh skulle också vilja fota vid några rapsfält! 😀

 6. 12 maj, 2019 / 20:42

  Men åh! Det låter ju verkligen så härligt vännen! Stor kram <3

 7. 12 maj, 2019 / 21:25

  Så roligt med vlog!! 😀 Och fota på rapsfält är ju såå fint!! Synd att solen stekte på hela tiden men hoppas ni får bättre bilder nästa gång! De du har lagt upp ser jättefina ut iallafall!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   13 maj, 2019 / 09:54

   Tack gulle! Solen var de minsta problemet för vinden var fan värst xD Tror mitt hår stod rätt upp mer än vad de låg ner, lika så klänningen xD

 8. 13 maj, 2019 / 10:45

  Jättevackra bilder med det solgula, somriga!!!

 9. 14 maj, 2019 / 19:31

  så vackert! ja vilken dröm 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.