2   29
0   26
0   25
0   30
0   33
4   40
3   25
0   21

First Impression av Caia Cosmetics Bibbz Boom Boom Lashes & Vanz Va Va Volume

Jag satt och arbetade med denna videon hela dagen igår. La mig inte förrän halv ett då jag ville att den skulle vara uppladdad på youtube så att ni får den direkt i HD. Värsta jag vet är när man ska se en video och så har dom precis lagt upp den så det finns ingen HD. Detta är utan tvekan en av de bästa sminkvideosarna som jag någonsin har gjort. Blev riktigt nöjd med hur allt filmades och jag hoppas att ni kommer tycka om den.

Detta är min andra beställning från Caia Cosmetics. Det enda negativa som jag har upplevt är att leveransen är lång. Jag beställde samma dag som de kom ut, alltså den 31 Maj. Och igår 10 dagar senare fick jag hem mitt paket. Det kan vara den röda dagen under Torsdagen som gjorde att paketet aldrig hann fram men har för mig att leveransen med ögonskuggspaletten också var seg. Annars finns det inte så mycket att klaga på.

Caia Cosmetics levererar smink i bra kvalité

Bianca har verkligen lyckats skapa ett bra varumärke. Mycket tack vare att många av oss kan relatera till henne. Hon känns äkta och som en vän när hon pratar. Sen hade hon aldrig varit där hon är idag om hon inte haft sitt team bakom sig. Jag vet att vissa sa negativa saker när det kom fram att Vanessa var en del av Caia Cosmetics. Men Bianca hade aldrig varit där hon är idag om det inte vore för Vanessa. Vanessa har en otroligt stor livserfarenhet då hon bott i USA i 7 år och arbetat väldigt hårt för att ta sig dit där hon är idag. Jag tror Bianca behöver en äldre person i sitt liv som kan vägleda henne åt rätt håll. Och med tanke på hur länge Vanessa har arbetat som Biancas manager och alla framgångarna som hon har bakom sig så skulle jag säga att dom är en match made in heaven.

Den svåraste produkten som står framför Caia är foundation. Jag tror att dom jobbar på det as we speak. Men det handlar inte bara om att ta fram en bra foundation. Det handlar om att ta fram en foundation serie som inkluderar alla hudtoner. Nu är inte jag någon expert på foundation men jag misstänker att ingredienserna i en ljus foundation inte är de samma som i en mörk. Och känner jag Bianca tillräckligt bra så är det viktigt för henne att alla känner sig inkluderade. Det är den produkten som jag ser mest fram emot att få testa.

Share:

16 Comments

 1. 11 juni, 2019 / 09:31

  Vad tråkigt att leveransen var lång och din video ska jag kika på när jag slutat jobbet! 😀 Kramis

 2. 11 juni, 2019 / 09:32

  Men åh! ÄLSKAR den här videon!! Har varit så nyfiken på mascarorna, men inte vågat köpa. Men efter en sån här ärlig recenssion är det ju faktiskt så man gör det. Tack snälla för det =) kram fina <3

 3. 11 juni, 2019 / 10:30

  Vilken bra video, tyckte verkligen om mascarorna. Kanske blir ett köp för mig också!

 4. 11 juni, 2019 / 11:04

  Jag är sååå nöjd med båda mascarorna :D<3

 5. 11 juni, 2019 / 19:40

  åh måste se din video 😀 jag beställde bara Bibbz och var lite besviken så nu har jag beställt Vanz också så hoppas jag på magi tillsammans 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   12 juni, 2019 / 19:47

   Jag testade endast Bibbz igår och gillade den väldigt mycket 😀 Men ska fortsätta testa på och se vilken jag tycker om mest 😉

 6. 12 juni, 2019 / 13:21

  Har inte testat någon ut av hennes produkter 🙂

 7. Lena
  15 juni, 2019 / 20:19

  Har letat den ultimata mascaran HELA MITT LIV (å jag e inte purung😆) och NU HAR JAG HITTAT DEN!!! Säger bara Wow!! Jag har båda men testat endast Vanz hittills, ja alltså…finner inte ord. Caia har ALL anledning att känna sig stolta! Världen bästa mascara!!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juni, 2019 / 18:53

   Jag är inte lika såld om jag ska vara ärlig. Tycker att Vanz va va volume klumpar väldigt mycket vilket är sjukt drygt. Bibbz boom boom lashes ger mig inte alls samma effekt som Bianca men vi har också helt olika fransar 😛 Kommer fortsätta använda dom och testa olika appliceringstekniker för att se ifall jag får snurr på det. Men jätte kul att du tycker om dom 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.