6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

En stor överraskning som fick mig att börja gråta

Denna vloggen spelades in när min sambo var borta i Sydafrika. Den innehåller mycket hundar, städning och en stor överraskning som fick mig att börja gråta smått hysteriskt haha.


Igår såg jag Avengers End Game. Det var första gången som jag lämnade biosalongen helt tom. En 3 timmar lång film så det var mycket att ta in. To be honest så skulle jag behöva se den en gång till för att kunna ge en bra recension. En sak är dock säker. Den hade inte behövt bara 3 timmar lång. Den första timmen var väldigt seg så där hade man kunnat korta ner den. Men då detta var den sista filmen kan man också förstå att de ville göra den lång. Slutet var dock väldigt bra.

Filmen innehåller inte en överraskning utan flera

Dessutom så var det många twister så man visste aldrig vad som skulle hände eller hur det skulle sluta. Till er som har sett filmen så vill jag att ni klickar er in här för att förstå en sak på slutet som jag vet många funderade över. Har ni inte sett filmen så klicka inte på den länken! Dock var det fruktansvärt irriterande att under första timman av filmen så var det minst 10 personer som sprang in och ut i biosalongen. Vem fan reser sig upp under Avengers och lämnar salongen? Vem är så korkad att de inte går på toa innan man ska se en 3 timmar lång film? Sjukt irriterande och respektlöst!

Kommer bli många biobesök framöver

Filmen innehåller inte en överraskning utan flera. Absolut värd att se och nu ser jag fram emot att ha maraton med alla filmerna från början. Och nu undrar ni om jag grät? Det var flera i biosalongen som grät men jag var stark och höll det tillbaka. Börjar jag gråta så har jag så enormt svårt att sluta så jag kämpade! Sammanfattningsvis så var filmen bra och helt klart sevärd! Det kommer bli en hel del bio framöver. Förutom Pokémon filmen som kommer ut nästa vecka. Så kommer även Aladdin, Lejonkungen (där lär jag gråta helt hysteriskt) och X-Men Dark Phoenix.

Om ni missade min tutorial på inbakad fiskbensfläta så hittar ni den här
Share:

14 Comments

 1. 5 maj, 2019 / 14:14

  Så roligt med vlog!! 😀 Och biobesök är såå roligt ju! Är så taggad på Lejonkungen men nästan så man inte vet om man kan se den på bio för jag kommer gråta FLODER!! Gråter varje gång jag ser den tecknade och bara jag såg trailern av den nya nu så brast mitt hjärta en aning hehe, men får sätta sig längst bak och försöka gömma sig när man gråter ihjäl när Mufasa dör :'(

  • dixiwonderland
   Författare
   6 maj, 2019 / 08:17

   Äsch jag lovar dig att du inte är den enda som kommer gråta xD Jag grät när jag såg Beauty and the Best xD

 2. 5 maj, 2019 / 16:14

  Det är verkligen irriterande när folk reser sig upp och går under en film på bio. Vad härligt att filmen är så bra och det var längesedan jag var på bio. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   6 maj, 2019 / 08:17

   Ja att någon gör det kan man förstå men 10 PERSONER??? Nej sjukt irriterande men jag hade lovat min sambo att vara tyst och inte skälla på någon xD

 3. 5 maj, 2019 / 20:48

  Åh så fint att du fick en blomma som du ville ha <3 Och kul och läsa lite om filmen, tror att sambon vill se den så får säga att du tycker att den är sevärd ;):*

  • dixiwonderland
   Författare
   6 maj, 2019 / 08:15

   Ja säg att jag har sagt att den är bra 😉

 4. 5 maj, 2019 / 21:40

  Jag tyckte Avengers var sjukt bra! Såg den i fredags på iMax, riktigt bra iMax film!! Så bra effekter 🙂 Kollar i skrivande stund på Age of Ultron på tv 🙂 Lejonkungen är ett måste!! Kommer garanterat gråta till den..

  • dixiwonderland
   Författare
   6 maj, 2019 / 08:15

   Kul att du gillade den 😛 Jag tycker Infinity War var mycket bättre men det är för att End Game var så seg i början 😛 Ja vem kommer inte gråta till Lejonkungen xD

 5. 5 maj, 2019 / 22:19

  fiskbensfläta är så fint en ett jobb att göra
  ja man kan lätt börja gråta utav fina minnen
  hoppa in helg varit bra

 6. 6 maj, 2019 / 07:23

  Men åhhh! jag vill verkligen så gärna se den nu! Måste se till att boka in en ordentlig kompisdate på bion snart, hihi! KRAM hjärtat <3

 7. 6 maj, 2019 / 10:27

  Konstigt nog har jag inte sett denna film än, men jag måste helt enkelt göra det snart även fast den är 3 timmar lång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.