En liten sak med stor betydelse.

Ingen kan ha missat hur mycket jag älskar våran Bonzo. Han är mitt allt och jag skulle inte tveka en sekund på att offra mitt liv för att rädda hans. Alla i vår närhet vet hur mycket han betyder för oss och därför gör det mig så glad när folk noterar honom på olika sätt.

I julklapp så fick jag denna lilla prydnadshunden av min sambos mormor och morfar. Dom hade sett den i en butik och tyckte den påminde om Bonzo. Tänk att en så liten prynadshund skulle få så stor betydelse för mig. Sen julafton har denna lilla hunden stått på hyllan bredvid vår säng. Nästan så att han vakar över oss. Dom vet hur mycket Bonzo betyder för oss och därför blev vi så himla glada över att dom valde att visa det genom denna lilla mini Bonzo ♥ Har ni något litet i erat liv som har stor betydelse?


Nobody can have missed how much I love our Bonzo. He is my everything and I would die if that means that I could save his life. Everybody in our life knows how much he means to us and that´s why I´m so happy when people show it.

For christmas I got this little porcelain dog from my partners grandma and grandpa. They had seen it in a store and said that it remind them of Bonzo. This little dog has so much meaning to me. Since christmas I have this little dog standing on the shelf next to our bed. It´s like he is watching over us. They know how much Bonzo means to us and that´s why we got so happy because they got us this little mini Bonzo to show it ♥ Do you have something in your life that is small but means a lot to you?

15 Kommentarer

 1. 16 januari, 2017 / 16:17

  Nämen åh, vilken bra present du fick <3

 2. 16 januari, 2017 / 16:53

  Men vilken fin liten prydnad och vad kul att den fick en sådan mening för dig 🙂

 3. 16 januari, 2017 / 18:07

  ne gud så gulligt av dom och den är otroligt fin 😀 jag har ett kors som min mamma gav mig när jag var liten och det korset var min mormor <3

 4. 16 januari, 2017 / 19:53

  åh tack .. fin hund som du har i prynad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.