17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

En dag i Göteborg | Tugg & Mr Cake

I Fredags tog vi tåget ner till Göteborg. Jag har inte varit där sen i Februari vilket är rätt cray cray med tanke på att vi bor så himla nära. Dock mår jag så sjukt illa av att åka tåg och det tåget vi åkt med ner var hemskt…

Dagen blev inte alls så som jag hade planerat. Jag har fortfarande väldigt svårt för stora folkmassor. Jag känner mig trängd vilket gjorde att hela dagen var så speedad. Det kändes som att någon tryckte ner knappen och allt snabbspolades. Det blev väldigt stressigt vilket var tråkigt. Men om jag åker dit oftare så borde jag kunna hantera det mycket bättre. Jag och bestie planerar att åka dit redan nästa vecka och då hoppas jag att jag kan ta det lugnare. Blev även stressigt när jag skulle fotografera med både systemkameran och mobilen samtidigt som jag skulle vlogga.

Tugg Burgers

Vi började med att äta på Tugg Burgers som ligger på Drottninggatan. Tyvärr så blev jag riktigt besviken. Dagen innan hade jag kontaktat dom då de har öppet 11-15 och sen 16-23. Jag frågade om de var någon skillnad på menyn men det var det inte enligt personen som svarade mig… Då det var en varm dag så ville jag gärna beställa en milkshake till maten. De hade en massa olika smaker men när jag gör min beställning så säger dom att de serverar inte milkshakes förrän 16:00. Så besviken! Jag beställde sedan deras hamburgare Cheezy, Cheddarkräm, dubbel cheddarost, krispsallad & finhackad rödlök. Hamburgaren såg mycket godare ut än vad den var. Den var väldigt smaklös och jag vet inte hur de kryddar sina hamburgare men det var bara hörnet på min som hade kryddor. Jag har svårt att se mig själv gå dit igen då det finns mycket bättre ställen som serverar hamburgare. Skulle ärligt kunna säga att Max hamburgare smakar mer än denna som jag åt.

Mr Cake

Ingen kan väl ha missat att Mr Cake har öppnat i Göteborg på Lilla Badhusgatan? Vi hade väldigt tur när vi kom dit för det var kanske bara 3 personer före oss i kön. När vi satt och åt gick kön en bra bit utanför caféet. För er som inte vet så är det Roy Fares från Dessertmästarna som har öppnat detta café. Deras meny var enorm. Jag rekommenderar er verkligen att kolla in menyn (ni hittar menyn här) redan innan ni kommer dit för man blir lätt överväldigad över allt som finns.

Jag beställde en Devils food chocolate cake. Chokladbottnar, chokladmousse, choklad och hallonpannacotta, krispiga pärlor. Den var jätte god men för maffig! Detta är utan tvekan en tårtbit som ni kan dela på två. Min sambo beställde en Chessecake Hallon och Vitchoklad, Hallon glace & italiensk maräng. Den var helt underbart god! Perfekt att äta under en varm sommardag. Och så beställde han även en Stickybun. Allt var super gott och väldigt prisvärt. Vi beställde detta + en chailatte och betalade bara 215 kronor. Jag tycker absolut att ni ska testa Mr Cake om ni får chansen. Tänk dock på att det kan vara kö. Något som jag också uppskattade var att personalen hjälper en att få bord. Man får alltså inte själv ta bord och det gör besöket väldigt smidigt.

Share:

20 Comments

 1. 4 augusti, 2019 / 12:41

  Vad tråkigt att det kändes jobbigt bland folkmassor men det är bra att du försöker ändå. Nästa gång ni åker dit kommer det garanterat kännas bättre. <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2019 / 08:43

   Åker idag så hoppas att det går bättre 😀

 2. 4 augusti, 2019 / 13:54

  Åh vad fantastiskt det ser ut!

 3. 4 augusti, 2019 / 19:50

  vill verkligen till mr cake, så snygga grejer, ser så gott ut

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2019 / 08:43

   Du måste besöka det om du får chansen 😀

 4. 4 augusti, 2019 / 20:31

  Åh det var så längesen man var i Göteborg, men älskar det verkligen! Kan också tänka mig att det blir mer ”vant” om du åker dit oftare.Man måste våga utsätta sig för att det ska lätta på med det man tycker är jobbigt 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2019 / 08:42

   Ja precis! Ska dit idag så hoppas att det går bättre 🙂

 5. 4 augusti, 2019 / 21:17

  Trist att det blev stressigt och jobbigt, samt att burgarna inte alls smakade särskilt mycket! :/ Men de där bakverken ser helt ljuvligt drömmiga ut och såå fint att dem serveras på världens snyggaste porslin (Säljer det i min butik ;))!

 6. 4 augusti, 2019 / 21:27

  Men OMG ser galet gott ut! 😀

 7. 4 augusti, 2019 / 21:52

  Vi fikade på Mr Cake förra veckan, så gott! 😍

 8. 4 augusti, 2019 / 22:39

  Alltså jag visste inte att Mr Cake hade öppnat där när jag var i Göteborg! Så ledsen att jag missade det 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2019 / 08:41

   Nej va tråkigt 🙁 Det var så himla bra där!

 9. 6 augusti, 2019 / 14:52

  Tråkigt att det blev stressigt och att hamburgaren inte var bra… Men bakverken såg ju helt galet goda ut!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2019 / 11:52

   Det var dom 😀 Alla borde besöka Mr Cake 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.