En ärlig recension | Elf Cosmetics


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Nu har jag använt detta sminket från Elf Cosmetics i några veckor och jag känner att jag kan ge en ärlig recension av sminket. Jag hade aldrig använt sminket tidigare och visste i stort sett ingenting om det. Hoppas att detta kan vara till hjälp för er som är nyfikna på märket.
/
Now I have used this makeup from Elf Cosmetics for a few weeks and I feel I can give an honest review of the makeup. I had never used the makeup before and knew practically nothing about it. Hope this may be helpful to those who are curious about the brand.

Rose Gold Eyeshadow Palette

Denna paletten är perfekt för dig som vill ha mycket för pengarna. Skuggorna passar året runt vilket gör den till en palett som borde ingå i din bas. Pigmenten är magiska och skuggorna sitter hela dagen lång. Om jag måste hitta något negativt så är det att den smular lätt men det är bara att blåsa av borsten och sedan applicera. Detta är min stora favorit bland produkterna.
/
This palette is perfect for those who want a lot for the money. The shades fit all year round, making it a palette that should be included in your base. The pigments are magical and the shadows sit all day long. If I have to find something negative there is a bit of an fallout but just blow the brush and apply. This is my great favorite among the products.

Powder Blush Palette

Många verkar vara förvirrade kring varför man ska använda rouge. Rouge ger liv till ens ansikte och framhäver mer av dina personliga drag. Det viktiga är att hellre ta för lite än för mycket och att veta vart man ska applicera det. Denna paletten är väldigt pigmenterad så man behöver bara lite produkt, vilket är positivt. Jag kan tycka att färgerna är lite för starka. Hade önskat att dom var lite svagare i färgerna men absolut prisvärd.
/
Many seem to be confused about why to use rouge. Rouge gives life to your face and emphasizes more of your facial features. The important thing is to take a little amount and to know where to apply it. This palette is very pigmented, which is positive. I think the colors are a little too strong. Wish they were a bit weaker in the colors but absolutely affordable.

Eyelash Curler

Till skillnad från den som jag hade tidigare så är detta drömmen. Jag håller fortfarande på att vänja mig vid den men den kommer åt fransarna riktigt bra.
/
Unlike the one I had before, this is the dream. I’m still getting used to it, but it’s getting really good for the lashes.

Matte Magic Mist

Detta är min första setting spray och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om den fungerar. Jag har aldrig haft problem med att mitt smink inte håller. Jag tror mycket beror på vad man jobbar med (om man är inomhus/ute) samt vad man har för typ av hy. Det kommer väldigt mycket produkt vilket är en nackdel för jag får nästan en känsla av att jag blir väldigt blöt i ansiktet. Det påverkar inte sminket men jag hade gärna velat att det var mycket mindre droppar.
/
This is my first setting spray and to be honest, I don´tt know if it works. I have never had trouble that my makeup does not last. I think much depends on what you work with (if you are indoors/out) and what you have for the type of skin. I get the feeling that it comes to much product when I use it. It does not affect the makeup, but I would have liked that there were much smaller drops.

43 Kommentarer

  1. 12 september, 2017 / 11:59

    Ögonskuggepaletten såg ju så fin ut!

  2. 12 september, 2017 / 12:23

    Paletten med ögonskuggorna har så fina färger! 😀 Kramis

  3. 12 september, 2017 / 12:30

    super bra recension 🙂

  4. 12 september, 2017 / 12:56

    Intressant! Har bara testat elf en gång och var en foundation men den var för dåligt täckande för min hy och efter det har jag aldrig provat något annat. Men kan vara värt att testa en gång till 🙂

    • 13 september, 2017 / 09:02

      Jag rekommenderar ögonskuggspaletten starkt 😀

  5. 12 september, 2017 / 14:29

    Har också testat den där setting sprayen, var inte heller särskilt imponerad. Jag använde den främst för att få sminket att liksom ”smälta” ihop och inte se så pudrigt ut. Vill man ha en på samma prisklass som fungerar och har bättre spray rekommenderar jag DEWY Setting Spray från NYX 🙂

  6. 12 september, 2017 / 15:25

    Så kul med en recension!! 🙂

  7. 12 september, 2017 / 15:56

    Lust att göra ett bloglovin byte? 🙂

  8. 12 september, 2017 / 16:24

    Bra inlägg, måste verkligen testa mer från ELF:)
    sv: Åh tack så mycket!

    • 13 september, 2017 / 08:59

      Jag rekommenderar verkligen denna ögonskuggspaletten 😀

  9. 12 september, 2017 / 16:29

    Vad intressant och läsa vad du tyckte om produkterna! 🙂

  10. 12 september, 2017 / 19:38

    Kul inlägg<3

  11. 12 september, 2017 / 20:08

    testade settingspray för första gången i sommar och jag älskar de! tycker verkligen att pudret sjunker in!

  12. 12 september, 2017 / 20:37

    jag har inte varit jättenöjd över mina produkter från elf, men bra att du är nöjd! 🙂

    • 13 september, 2017 / 08:58

      Jasså vad kommer det sig? Jag är väldigt kritisk när det kommer till smink men vi har kanske inte testat samma produkter 🙂

  13. 12 september, 2017 / 20:53

    Såå fina paletter!! 😍😍

  14. 12 september, 2017 / 22:06

    Kul att läsa! Att de var så välpigmenterade trodde jag inte (fördomsfull). Setting sprayen låter ändå intressant, jag blir skitglansig i ansiktet efter en förmiddag framför datorn och det kanske kanske skulle funka!

    • 13 september, 2017 / 08:57

      Den är ju prisvärd så testa och se om det hjälper 🙂 En primer kanske också kan hjälpa då den ligger direkt mot huden. Angående skuggorna så tycker jag dom håller samma klass som Urban Decays Naked 3 platten. Jag är super nöjd och kommer förmodligen köpa denna platten igen när den tar slut 😀

  15. 12 september, 2017 / 22:09

    Så himla kul att läsa om, jag gillar faktiskt deras prodkuter, får dock utslag av vissa..

    • 13 september, 2017 / 08:56

      Jasså? :/ Kanske innehåller ett ämne som din hy inte tål men kul att det finns produkter som du kan använda 😀

  16. 12 september, 2017 / 23:31

    Vad kul med en recension! Jag älskar ELF märket och jag har nog aldrig varit missnöjd heller med något jag har testat! 🙂 Kram! ♡

    • 13 september, 2017 / 08:55

      Gud va roligt 😀 Jag kommer absolut vilja testa fler produkter!

  17. 13 september, 2017 / 07:35

    Kul att läsa 🙂

  18. 13 september, 2017 / 15:58

    Hej!
    Jag letar efter en bra setting spray! Men mina erfarenheter av märket elf är att de inte är bra… Deras produkter har inte fungerat på mig alls. Köpte deras primer och dagcrem förut och det var inte bra alls! Det är säkert olika för alla men min erfarenhet av elf är att de inte är bra, de är ju billiga så det är synd att jag inte gillar dem, dock har jag inte testat deras smink och det låter ju som om du är nöjd. Så man kanske ska ge märket elf en chans till i sminkväg.
    Super bra tips 😀

    • 14 september, 2017 / 12:50

      Jag skulle absolut rekommendera dig att testa denna platten 😀 Jag är jätte nöjd och hade jag tyckt tvärtom så hade jag inte varit rädd för att skriva det. Skönhetsprodukter är väldigt individuellt men jag skulle bli förvånad om inte alla fick samma resultat som jag med paletten så länge man använder primer under 🙂 Kram

  19. 13 september, 2017 / 18:20

    Så roligt att läsa! 🙂 har endast testat en concealer därifrån som tyvärr inte alls var bra 🙁 Men deras andra produkter verkar ju vara bättre!

    • 14 september, 2017 / 12:48

      Jag är väldigt nöjd med paletterna så dom rekommenderar jag starkt 🙂

  20. 13 september, 2017 / 20:18

    Bra läsning! kul produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *