1   26
0   24
7   38
8   35
6   33
16   28
6   27
0   17

Dragit ner på tempot

Veckan börjar gå mot sitt slut och det har varit en helt okej vecka. Jag har verkligen dragit ner på tempot. Därför kommer det ingen vlogg på Tisdag för jag valde att ha en vloggfri helg. Det kommer dock upp en video på Tisdag så missa inte den. I veckansvlogg så får ni hänga med när jag åker hem till min bestie. Dock inträffar något som aldrig har hänt förut… En av anledningarna till varför jag valde att ta det lugnt och dra ner på tempot.


Igår var vi på bio och såg den nya Hellboy

Jag ÄLSKAR de gamla filmerna. Kan inte poängtera hur mycket jag älskar dom. Har sett dom så många gånger. Abbe är utan tvekan min favorit. Och när man älskar filmer så mycket så är det svårt när dom gör en remake med helt nya skådisar. Dock får jag ändå säga att filmen var okej. David Harbour som spelar Hellboy gör ett väldigt bra jobb men jag tycker att Milla Jovovich som spelar Nimue / The Blood Queen hade en väldigt mesig roll. Jag trodde det skulle vara lite mer som Cate Blanchett när hon spelade Hela i Thor Ragnarök. Så det blev jag lite besviken över. Musiken var dock skit bra genom hela filmen. Där hade de verkligen lyckats hitta musik som passade bra in till scenerna. Sasha Lane som spelar Alice Monaghan är en skådis att hålla koll på. Tror hon kommer bli väldigt stor då hon har ett väldigt unikt utseende men också är en bra skådis. Är filmen värd att se på bio? Ja det tycker jag. Förmodligen är den bättre i 3D om den möjligheten finns.

Idag ska jag fortsätta att ta det lugnt. Har dock en hel del blogginlägg som ska skrivas klart men annars tänkte jag börja se säsong 2 av Sabrina på Netflix. Både jag och sambon tyckte väldigt mycket om säsong 1.
Share:

14 Comments

 1. 14 april, 2019 / 12:54

  Låter som en bra film och kul att du tipsar! 😀 Kramis

 2. 14 april, 2019 / 16:26

  Har inte sett dom gamla Hellboy filmerna, men vill se den nya 😀 Sasha Lane påminner otroligt mycket om en kompis till mig, som också har ett väldigt unikt utseende!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2019 / 08:07

   Se den nya 😀 Rekommenderar de gamla också!

 3. 14 april, 2019 / 19:09

  Mysigt med bio 🙂

 4. 14 april, 2019 / 20:12

  Härlig med lugnare tempo och mysigt med bio. Då vi bor i ett lugnare område (ute på en halvö) så är städdagen mest till för gemenskap, kratta löv, samla kvistar, kratta sandlåda, plocka ogräs och klippa till en del träd. Men såklart att det fanns lite skräp att plocka med. Men i Sverige över lag är det riktigt tråkigt att inte alla kan hålla ordning!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2019 / 08:06

   Det första är magi 😀 Den nya är helt okej. Tror jag behöver vänja mig vid att alla skådisar osv är nytt 😀

 5. 15 april, 2019 / 07:16

  Men åååh, kul att du gillade filmen 😀 kramiiis

 6. 15 april, 2019 / 07:33

  Känner nu att jag verkligen har missat något. Nej, jag har inte sett hell boy, hehe! Men nu vet jag precis vad jag ska se i alla fall! KRAM finaste <3

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2019 / 08:05

   Hoppas att du kommer tycka om den 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.