Det är dags att skriva min recension


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag har haft svårt att få en lugn stund att sätta mig ner för att kunna skriva ett blogginlägg idag. Har suttit i flera telefonsamtal, arbetat med publicering av balbilderna och lite andra saker. Idag är det Tisdag vilket betyder att jag har tvättid i vanlig ordning. Ska möta upp Amanda senare idag för lite sushi.

Jag tänkte även att det är dags att skriva min recension av Maria Nilas repair leave in som jag köpte för ett tag sedan. Jag har nu använt produkten ett flertal gånger och känner att jag kan ge en så ärlig recension som möjligt. Man får 200 ml för 249 kronor vilket jag tycker är ett helt okej pris. Produkten doftar väldigt gott och har en behaglig konstisens. Tyvärr så upplever inte jag att produkten återfuktar mitt hår överhuvudtaget. Jag skulle säga att jag och Molly Rustas har samma kvalité på vårt hår. Väldigt torrt och frissigt. Anledningen till varför jag villa ha en leave in produkt var för att jag inte vill hålla på och blöta ner håret då det sliter mer men tråkigt nog så gjorde inte denna produkten någonting alls för mitt hår. Även min bestie som har väldigt tunt och silkeslent hår (raka motsattsen till mig) upplever inte heller att produkten gör något för henne hår. Jag är ett stort fan av Maria Nila och älskar deras schampoon och balsam som jag använder jämt men tyvärr levde inte denna produkten upp till mina förväntningar.

24 Kommentarer

  1. Therese
    12 juni, 2018 / 13:00

    Kan verkligen rekommendera Revlon Uniq one om du inte testat den produkten innan, har gjort under för mitt torra hår!

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:15

      Tack för tipset 😀 Har lagt till den 😉

  2. 12 juni, 2018 / 13:01

    Tack för ditt omdöme! 🙂

  3. 12 juni, 2018 / 13:35

    Tråkigt att den inte fungerar för dig, men alla hårtyper är ju olika! Har hört bra om andra produkter som märket har dock 😀

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:14

      Som jag skrev i texten så älskar jag deras schampoon och balsam som jag använder 🙂

  4. 12 juni, 2018 / 16:01

    Vad tråkigt att produkten inte var bra, annars brukar ju deras produkter vara väldigt bra.

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:13

      Ja det håller jag med om. Jag älskar deras hårserier Heal och Pearl så detta gjorde mig besviken 🙁

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:12

      Ja men det finns andra produkter på marknaden 🙂

  5. 12 juni, 2018 / 20:46

    Synd att du inte kännder att det funkar för dig då kanske man inte ska köpa den då! Jag är i stort behov av en produkt som kan rädda mitt hår 😛

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:11

      Det varierar naturligtvis beroende på vad man har för hår men då min bästis också kände lika dant och hennes hår är raka motsatsen till mitt så tror jag tyvärr att detta är en av de sämre produkterna hos Maria Nila.

  6. 13 juni, 2018 / 09:10

    Jag har älskat Maria Nila till mitt egna hår, men till mina förlängningar funkar det verkligen inte alls. Har dock inte testat leave in, utan “bara” kört med schampoo, balsam och inpackning. Vad använder du till ditt hår nu? =) Kram <3

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:10

      Jag använder denna (tänker inte slänga den då det skulle vara bortkastade pengar) men sen har jag min ekologiska olja från Zenz Theraphy som jag ÄLSKAR.

  7. 13 juni, 2018 / 10:18

    Åh måste prova!! <3 SÅ bra Review!

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:09

      Du kanske ska ta och läsa texten innan du kommenterar?

  8. 13 juni, 2018 / 10:27

    Tråkigt att den inte levde upp till förväntningarna 🙁

    • dixiwonderland
      Författare
      13 juni, 2018 / 15:09

      Ja men av vad jag har läst så är det väldigt delade åsikter kring den 🙂

  9. 13 juni, 2018 / 14:47

    Ibland blir man nöjd och ibland inte, men bra att ha testat i alla fall. Ha en fin dag!

  10. 13 juni, 2018 / 20:56

    vad tråkigt.. kom på nu att du ju bett om ett inlägg om mitt hår.. ska se om jag kan skriva det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.