5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Day Cream

Det viktigaste när det kommer till hudvård enligt mig är återfuktning. Att återfukta huden är viktigt för att huden ska må bra, hålla sig fräsch och behålla sin elasticitet. Jag har använt många återfuktningskrämer under mina år men jag har aldrig haft en så bra kräm som denna från Clinique.
Det som gör Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Day Cream till en vinnare är den nya auto-replenishing-teknologin. Som med aktivt aloevatten hjälper huden att skapa sin egen fuktreserv för att kontinuerligt återfukta sig själv. Krämen är rik på hyaluronsyra, naturens perfekta fuktmagnet. Tester visar att fukten bevaras nonstop i 72 timmar – även efter rengöring av ditt ansikte. Produkten är allergitestad och 100 % oparfymerad. Utan parabener. Dessutom icke-aknegen och oljefri. Passar alla hudtyper.
Jag märker en otroligt stor skillnad på min hy. Trots att det är vinter ute så vaknar jag upp med ett återfuktat ansikte. Den absorberas snabbt in i huden och återfuktar direkt. Doftar väldigt gott och ett stort plus är att produkten är så himla dryg. Man behöver så otroligt lite för att täcka både ansikte och hals.
Jag har inte börjat använda anti-age krämer än. Tänkte att jag skulle börja med det när jag är 30. Saken är den att huden efter ett tag blir immun mot det som hjälper att minska rynkorna. Därför ska man inte börja med anti-age krämer för tidigt. Jag tror att man kan hjälpa huden mycket genom att ta hand om den. Använda olika ansiktsbehandlingar, äta och motionera samt använda bra produkter som fungerar bra för ens hy.
Jag har investerat i bra produkter till min hy. Och det är inte bara jag som märker skillnaden utan även min bästa vän noterade att min hy ser mycket bättre ut. Jag får fortfarande finnar men överlag så är min hy så mycket finare än tidigare. Mycket tack vare Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Day Cream.
Dela

14 Kommentarer

 1. 7 januari, 2019 / 17:13

  åh älskar verkligen cliniques produkter!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2019 / 09:44

   De tidigare som jag köpte tyckte jag inte alls om men denna var riktigt bra 😀

 2. 7 januari, 2019 / 17:52

  Åh vilket bra tips! 😀

 3. 7 januari, 2019 / 20:21

  Vilken lycka när man märker skillnad på hyn, kan verkligen tycka det är svårt att hitta passande produkter! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2019 / 09:43

   Ja det är guld värt! Jag har provat så många olika hudvårdsserier så man ger nästan upp efter ett tag.

 4. 7 januari, 2019 / 21:08

  Åh den låter ju toppen! 😍

 5. 8 januari, 2019 / 01:06

  Så bra med tips och så fina bilder du har tagit 🙂

 6. 8 januari, 2019 / 08:23

  Åh, fint tips! 🙂

  Svar: problemet är att jag aldrig träffat den riktiga ägaren till hunden & vet inte alls vem det är… Så kommer behöva leta reda på henne via hundens Chipp ;(

 7. 8 januari, 2019 / 09:14

  Tack för tipset!! Har insett att min hy är riktigt torr (och här har jag gått runt och trott att jag haft fet hy, haha), så tusen tack för sånna här tips =) kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2019 / 09:42

   Då kommer du nog gilla denna 😀 Jag har väldigt torr hy och denna gör underverk 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.