17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Allt om min ekonomi

EKONOMI! Nu är den äntligen här! En 30 minuter lång video om min ekonomi. Jag hoppas att ni kommer gilla denna. Jag hade en liten frågestund på instastories där ni hade chansen att ställa frågor om min ekonomi. Tyvärr kom vissa frågor in efter att jag hade spelat klart videon. Skulle de vara så att du känner att du inte fick svar på din fråga så ställ den på nytt i kommentarsfältet och så svarar jag där.

I videon så tar jag upp ALLT vilket titeln utlovar. Jag berättar om min barndom, mina tidigare anställningar, försöker förklara hur jag får lön via mina arbeten som jag har idag, hur jag delar upp min ekonomi, hur jag sparar pengar samt vad mitt ekonomiska mål är.


Kanske är det bra att jag publicerar denna videon idag då det är löning. Jag har förövrigt haft en jätte härlig vecka. Det har inte alls varit mycket på schemat vilket är så skönt. Att dra ner på tempot är svårt men jag försöker dela upp allt utöver veckan så att det inte ska bli för mycket. Idag måste jag dock försöka komma på idéer till kommande videos för nästa vecka. Om ni har förslag så får ni gärna lämna en kommentar.

Ni hittar min youtube kanal här
Glöm inte att prenumerera, gilla och lämna en kommentar.
När jag fått 100 subscribers så kör vi en vlogg vecka.

Share:

4 Comments

  1. 25 april, 2019 / 12:44

    Så intressant 🙂

  2. T
    26 april, 2019 / 13:40

    JAAA, vad kul att den här videon kom. 🙂 Tack, väldigt intressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.