17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Aldrig ätit en så god middag i Trollhättan tidigare

I Veckans Vlogg får ni se när jag får hem paketet från Stylemood.
Det blir en hel del inredning med andra ord. Även lite nya kläder.
Hundpromenader och naturligtvis en massa växter.


Igår kväll var vi ute och firade min sambos födelsedag tillsammans med våra vänner. Vi bestämde oss för att testa Harrys som är en rätt ny restaurang här i Trollhättan. Wow, wow, WOW säger jag bara. För det första så var inredningen super fin. Så instagram vänlig vilket är så viktigt för mig. Kan säga att jag ångrade att jag inte tog med mig systemkameran. Och så har vi maten!

”Aldrig ätit en så god middag i Trollhättan tidigare”

Jag tog deras Långbakad Högrev som serverades med rökt sidfläsk, lök, champinjoner, rödvinssås samt cheddar duchesse-potatis. Alltså förstår ni hur gott detta var? Köttet bara föll isär när man nuddade med kniven och smälte som smör i munnen. Och kan vi bara älska Harrys för att de inte snålade med såsen? Det är verkligen de värsta jag vet när man får för lite sås men här fanns det rödvinssås så det räckte och blev över. Vi åt även lite annat men det får ni se i vloggen på Tisdag. Rekommenderar verkligen att ni testar Harrys om ni har möjlighet till det.

Share:

26 Comments

 1. 31 mars, 2019 / 11:08

  Härligt att maten var så himla god och det ser väldigt gott ut också! 😀 Kramis

 2. 31 mars, 2019 / 15:40

  Såå snygg inredning och det där ser ju jääättegott ut!! Kött som bara faller isär är ju bland det bästa hehe 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   1 april, 2019 / 09:10

   Ja det var verkligen något utöver de vanliga 😀

 3. 31 mars, 2019 / 16:21

  Jag tycker så mycket om dina vloggar! Ser fram emot att se denna lite senare när jag har mer tid 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   1 april, 2019 / 09:09

   Men tack 😀 Va glad jag blir av att läsa detta <3

 4. 31 mars, 2019 / 16:28

  Alltså SÅÅÅÅÅ himla kul och uppskattat från min sida att du pratar om mig och StyleMood i din vlogg, blev typ rörd över hur fint du pratar om mig och är verkligen så glad att jag har en sån trogen hejjare som dig som vän <3 Så spännande och se din reaktion på när du öppnade paket och höra om dina tankar om produkterna (bästa var kommentaren "det är väl inpackat" XD) och att du är så ärlig med hur du känner kring varje produkt även om du inte kände dig helt 100% med första brädan. Hoppas som sagt att den nya kommer kännas bättre och att du känner att du fått en bra köpupplevlse av StyleMood som företag. SÅÅ GLAD att du gjorde den här filmen, tack igen bästa du och så fint ni har det med alla växter, vad du kan!!!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 april, 2019 / 09:09

   Men gulliga du <3 Nu blir jag rörd över att du blev så glad xD Jag är helt säker på att jag blir nöjd med den nya brädan. Har känts tomt på hyllan, som att något fattas så detta kommer bli super fint 😀

 5. 31 mars, 2019 / 18:54

  Vad härligt att det var så gott! 😍

 6. 31 mars, 2019 / 19:29

  Först, stort grattis till din sambo i efterskott! 😀
  Sen, jag har aldrig testat Harrys, men om de har något bra vegetariskt alternativ så vill jag definitivt gå dit någon gång ! 🙂
  Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   1 april, 2019 / 09:07

   Det har dom. Min sambo tog deras hallumiburgare 😛

 7. 31 mars, 2019 / 21:21

  Åh mums <3

 8. 31 mars, 2019 / 22:23

  Såg ditt youtubeklipp tidigare idag! Blev så himla fint med hyllan och blommorna!! 😀 <3<3<3

 9. 31 mars, 2019 / 23:42

  Vilken mysig vlogg 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.