6 December | Nu öppnar vi lucka nummer 6


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Blazer / Byxor / Klänning / Klänning / Top / Jacka
Nelly – Upp till 50% rabatt på jumpsuits, playsuits och klackar.
Nakd – Handla från Kristin Sundbergs nya kollektion och var med och tävla om ett presentkort på Nakd värt 3000 kronor.
Yves Rocher – 30% rabatt på hela din beställning med koden XMAS30
Boozt – Handla för minst 2499:- på By Malene Birger och få en sjal på köpet.
Lyko – 25% rabatt på Remington

Jag vaknade idag av att jag grät… Vissa drömmar önskar jag verkligen att man bara kunde få slippa. Fattade inte vart jag var när jag vaknade då drömmen som var allt annat än verklig kändes så äkta. Den lättnaden när jag insåg att det bara var en dröm och mitt liv var precis så som det var när jag la mig var otrolig. Igår hade jag en så fin dag tillsammans med min bästa vän även om vädret var skit. Blev ingen fotografering men vi fick oss ett gott skratt på vägen hem. Nu har jag tvättid klockan elva på morgonen och sen kommer Ronja hit.


When I woke up this morning I was crying… I wish that I never had dreams like that. When I woke up I did not understand where I was because in some weird way the dream felt so real even if it was far away from it. I was so relieved when I understood that it was just a dream and that my life was just the same as it had been when I went to sleep. Yesterday I had so much fun with my best friend even if the weather was bad. We could not do a photoshoot but that happens sometimes. I have laundry now at eleven and later Ronja will come over. 

Share:

16 Kommentarer

 1. 6 december, 2017 / 09:12

  Hoppas verkligen att du får dig en fin dag och att du kommer drömma något bättre och roligare framöver.
  Stor kram

 2. 6 december, 2017 / 09:44

  Ibland är drömmar läskiga. Hoppas du får drömma bättre framöver <3 Ska med tvätta här hemma, det är ett berg jag aldrig lyckas bestiga uppenbarligen *haha* Kram fina

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2017 / 09:32

   hahaha xD Jag hade som tur var inte mycket tvätt men nu när jag har så ont i mina armar så var det nog dumt att boka in en tvättid även idag :/

 3. 6 december, 2017 / 10:57

  Efter den kassa natten/morgonen med en sån ledsam dröm hoppas jag att dagen blir betydligt bättre.. 🙂

 4. 6 december, 2017 / 11:16

  Ibland är drömmar så verkliga. Man skulle ibland ha förmågan att kunna tyda drömmar. Skönt att få ett gott skratt med väninnan. Det är så det ska vara?

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2017 / 09:31

   Ofta så betyder inte drömmar det som man drömmer om. Drömmer man att någon dör så kan det handla om att man byter kapitel i livet. Sen om det stämmer kan man ju aldrig veta 🙂

 5. 6 december, 2017 / 12:02

  Usch det är verkligen jobbigt med sådana drömmar och ha en fin dag! 😀 Kramis

 6. 6 december, 2017 / 12:42

  Ibland är drömmar riktigt obehagliga!

 7. 6 december, 2017 / 14:03

  Men fy vilken hemsk dröm det måste varit! Hoppas du får en fin onsdag i alla fall! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2017 / 09:30

   Ja det var inget kul men dagen blev så mycket bättre som tur var 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.