4 December | Nu öppnar vi lucka nummer 4


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Rosa / Röd / Grå / Svart
Nelly – 20% rabatt på Nly Trend
Nakd – 15% rabatt på denim
Yves Rocher – Hair repair Oil för håret. 59:- istället för 99:-
Boozt – 3 för 2 på OPI och Nails Inc
Lyko – 50% rabatt på utvalda dofter

Ny vecka och det känns faktiskt bra förutom att jag i helgen fick så fruktansvärt ont i armarna. Jag är rätt säker på att jag har reumatism då min mamma har det samt att det är ärftligt. Jag fick detta när jag var ca 20 år gammal. Jag har inte alltid ont utan för mig kommer det i perioder. För att förklara känslan så skulle jag säga att det känns som att man tar ett snöre och stänger av blodcirkulationen i armarna och sedan släpper bandet för att sedan dra åt det igen. Så känns det 24/7. Tar msm tabletter varje dag nu för att bli av med det men det brukar ta tid tyvärr.


New week and it feels good, except that during the weekend I got so terribly pain in my arms. I’m quite sure I have rheumatism because my mom has it and it’s hereditary. I got this when I was about 20 years old. The pain comes in periods. In order to explain the feeling, I would say that it feels like taking a string and closing the blood circulation in the arms, then releasing the band and then tightening it again. That´s how it feels 24/7. Taking msm tablets every day now to get rid of it but it usually takes time.

Share:

18 Kommentarer

 1. Lisa
  4 december, 2017 / 10:03

  Du måste ju få medicinering om du har reumatism. Om du nu har det och inte medicineras riskerar du permanenta ledskador, att bli permanent handikappad och man lever ett kortare liv. Nu låter det skrämmande men det är faktiskt en allvarlig sjukdom om den går obehandlad. Ta hand om dig och kolla upp det, med rätt medicinering kan smärtorna försvinna och du riskerar inte din hälsa!
  /reumatiker

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2017 / 10:19

   Hej Lisa. Tack för dina ord. Jag uppsökte hjälp på vårdcentralen (detta var dock många år sedan) och den hjälpen jag fick då var voltaren… Jag har ingen tillit till sjukvården och jag vet att man inte ska döma ut alla bara för att dom inte tog mig på allvar. Men jag ska ta det till mig och blir det inte bättre så får jag kanske gå till en annan vårdcentral 🙂 Kram

 2. 4 december, 2017 / 10:39

  Hoppas det blir bättre snart <3

 3. 4 december, 2017 / 12:25

  Vad jobbigt! hoppas du får hjälp och hittar det som passar dig bäst!

 4. 4 december, 2017 / 12:38

  Vad jobbigt att du har ont i armarna och hoppas att det blir bättre! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2017 / 09:45

   Ja det börjar bli lite bättre 🙂

 5. 4 december, 2017 / 13:47

  Men fy så hemskt det måste kännas!!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2017 / 09:44

   Ja det gör ont ut av bara helvete 🙁

 6. 4 december, 2017 / 14:22

  Så dröm med rabatter <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2017 / 09:44

   Bättre idag tycker jag dom är 😀

 7. 4 december, 2017 / 14:39

  Prova att gå till en annan vårdcentral, viktigt med rätt hjälp!! Ta hand om dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 december, 2017 / 09:44

   Ja jag får göra det men nu börjar det bli bättre. Försöker att inte sitta så mycket vid datorn vilket är svårt med tanke på jobbet :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.