3 December | Nu öppnar vi lucka nummer 3


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Blus / Blus / Blazer
Nelly – 20% rabatt på Vila, Vero Moda, Only & Object Collectors
Nakd – 25% rabatt på smycken
Yves Rocher – Ansiktspeeling 39:- istället för 69:-
Boozt – Crazy Xmas Deals
Lyko – 50% rabatt på utvalda beauty blenders

Det känns så himla tråkigt att dra upp rullgardinen varje morgon och inte mötas av snö. Det är egentligen det enda som jag önskar mig denna julen. Men jag försöker finna julkänslor på andra sätt. Idag är det första Advent och jag känner att tiden går så himla fort. Många av mina favorit youtubers har börjat med Vlogmas vilket jag älskar. Jag har även bestämt mig för att ha denna klänningen på julafton då jag hämtade hem den igår och tycker den är så himla fin. Kanske inte en typisk julklänning men jag gillar den. Har lite julklappar att slå in idag och har även några kvar att köpa.


It feels so sad pulling the roller blind up every morning and not seeing snow. It’s really the only thing I wish for this Christmas. But I try to find Christmas feelings in other ways. Today is the first Advent and I feel time goes so fast. Many of my favorite youtubers have started with Vlogmas which I love. I have also decided to wear this dress on Christmas Eve when I picked it up yesterday and thinks it’s so nice. Maybe not a typical Christmas dress but I like it. I have some Chrismas gift to wrap up and some more to buy.

Share:

12 Kommentarer

 1. 3 december, 2017 / 09:56

  det är så mkt rabatter o så många kalendrar o hålla koll på 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2017 / 10:23

   Därför jag samlar dom bästa på ett och samma ställe 😉

 2. 3 december, 2017 / 10:40

  Jag som är på jakt efter nya smycken måste kolla in NA-KDs!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2017 / 10:23

   Hoppas du hittade några som du tyckte om 🙂

 3. 3 december, 2017 / 13:50

  Ja inte är det samma julkänsla när det är snöfritt 🙁

  Men dubbla inkomsten på ett år låter vansinnigt, fast jag antar att det beror på vad man har för inkomst till att börja med… men fortfarande, DUBBLA!? Teach me!! ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2017 / 10:22

   Nej det är så tråkigt att allt bara är grått och blött 🙁

   Som egenanställd är det enkelt eftersom jag själv bestämmer hur mycket jag vill ha betalt. Som anställd kan man inte riktigt göra samma sak 😛

 4. 3 december, 2017 / 14:46

  Så bra tips! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.